Uzun tatilleri geride bıraktık. Ama insanlar şimdi de yılbaşı tatil planına başladı. Yahu ben bu insanları anlamıyorum. Tatil tatil tatil tamam da nereye kadar.




İnanın son bir haftadır yılbaşı programı yapıyor herkes.




Bıkmadılar tatilden. Ama İstanbul insanını anlamıyor da değilim. Bu memlekette yaşamak günden güne zorlaşıyor. Herkeste en ufacık bir boşluğu değerlendirme havası var haliyle.




Biz de işte üç beş günü fırsat bilip kaçalım dedik. Bizim bayram da tatilimi organize eden Atilla ve Feyzan Bingöl şimdi başlamış yılbaşı tatil programına. Harıl harıl çalışıyorlar.




Efendim çılgın hatta çılgın ötesi bir tatil yapmak istiyorsanız bu iki çılgın karı-kocaya başvurun derim.




Ben bizim grubu deli zannederdim ama bu iki karı-koca pek deli. Sınırları yok.




Tinlux’un sahibi Feyzan ve Atilla Bingöl bizi yani on kişiyi Beyrut’a götürdüler. Herkesin bütçesine göre güzel bir organizasyon yaptılar.




Evet birçok kişinin, “Ne işiniz var orada” sözlerine aldırış etmeden takıldık peşlerine biz de.




E ekip deli, Feyzan ve Atilla’da az biraz deli olunca süper bir tatil geçirdik aslında. Girilmeyen yer, gidilmeyen kulüp bırakmadık. Gece fişi çeken Beyrut gecelerinin altını üstüne getirdik. Şimdi birçok kişi, “Hadi yılbaşı gecesi uçalım” diyor ama yok ben artık istanbul’dayım. Kimse beni bir yere kıpırdatamaz. Ben buralardan gitmem bir yerlere söyleyeyim. Ama benden söylemesi. Eğer siz Hangover filminde olduğu gibi güzel bir tatil hatta değişik bir tatil yapmak istiyorsanız ve kendi bütçenize göre değişiklik istiyorsanız Atilla ve Feyzan’ı yoklayın derim.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR