Yasemin Masis

2015’in son ayında sosyeteye bomba gibi düşen Yasemin Masis’in 3 aylık hamileliği haberi sevenlerini mutluluğa boğdu. Mimar Masis’in herkesten sır gibi sakladığı hamileliğini ilk kez HT Kulüp duyurmuştu.

2015'İN ANNELERİ

Neslişah Alkoçlar Düzyatan

Sosyetenin genç anne adaylarından Neslişah Alkoçlar Düzyatan, oğlunu kucağına almayı iple çekiyor. Geçtiğimiz günlerde sosyeteden yakın dostlarının Neslişah Hanım’a hazırladığı baby shower günlerce konuşulmuştu.

Melis Hatipoğlu

Hamileğinin son aylarını yaşayan Melis Hatipoğlu, bugün yarın kızını kucağına alacak. Kızlarına ‘Derin’ ismini verecek olan Hatipoğlu çiftine 2015 çok şanslı geldi.

Hilal Kosif Piles

Kosifler Otomotiv’in genç yöneticilerinden Hilal Kosif Piles, erkek bebek bekliyor. Doğumuna çok az bir süre kalan Hilal Hanım, henüz bebeğine ne isim koyacağına karar vermedi.

Melisa von Faber-Castell

Dünya devi Faber-Castell’in veliahdı Kont Charles von Faber-Castell ile evlenen Melisa von Faber Castell, 2015’te hamilelik sevinci yaşayanlardan. Yaklaşık 5 aylık hamile olan Melisa Hanım, erkek bebek bekliyor.

Maya Portakal Bitargil

6 aylık hamile olan Maya Portakal Bitargil, kızını kucağına alacağı günü iple çekiyor. Bitargil, iki isim arasında kararsız kaldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR