2015’in şok ayrılıkları, bikinileriyle yaza damga vuranları, muhteşem düğünleri, boşanmaları, görkemli davetleri ve şıklıklarıyla bütün bir sene boyunca çok konuşulan hanımları, anne olanları ve anne adaylarını sizin için mercek altına aldık. Bir seneyi kısaca özetleyecek olursak ilk olarak 2015’te anneliği tadan ünlü hanımlardan başlayalım istedik. İşte size 2015’in süper anneleri ve 2015’te müjdeli haberi alan anne adayları...

Derin Mermerci Aydın

2015’in en şanslı isimlerinden biri olan Derin Mermerci Aydın, ikizleri Lal ve Mila’yı bu sene kucağına aldı. Uykusuz gecelere rağmen anneliği harika bir duygu olarak tanımlayan Derin Hanım, bu yılın en çok konuşulan annelerinden.

İpek Toplusoy

Anneliği ikinci kez yaşayan İpek Toplusoy, Zeynep’in ardından Selin’le aynı duyguları tekrar tattı. Kızlarını gözü gibi sakınan Toplusoy, annelik için “Tarifi imkânsız bir duygu’’ diyor.

Şule Zorlu Cümbüş

Oğlu Ali’nin ardından ikinci oğlunu New York’ta kucağına alan Şule Zorlu Cümbüş, 2015’te anne olan ünlü isimlerden.

Nazlı Sert

Bu sene sıkıntılı bir hamilelik dönemi geçiren ve ikizlerden kız olanını 4 ayın sonunda karnında kaybeden Nazlı Yazıcı Sert, oğlu Ünsal’ı kucaklamanın mutluluğunu yaşadı.

Didem Antebi

Kızı Mila’nın ardından ikinci kez anneliği tadan Didem Antebi, oğlu Mert Moris’i bu sene doğurdu. Kısa sürede doğum kilolarından kurtulan Antebi’ye 2015 çok uğurlu geldi.

Fulya Özkanca

Sosyetenin ünlü isimlerinden Fulya Özkanca ikinci bebeğini doğurmak için yurt dışını tercih etti. Eşi Umut Özkanca, anne ve babasıyla doğum yapmak için Miami’ye giden Fulya Hanım, bugünlerde keyifle bebeğini büyütüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR