Bu Pazar genel olarak duygusal, empatimiz yüksek ve kendimizle vakit geçirmekten hoşlanacağımız bir Pazar olabilir. Hayata karşı hem sorumluluklarımızla, hem de keyifli bir şekilde yaklaşacağız. Haftabaşı yapmamız gereken işlerimiz varsa onları planlayalım zira merkürün gerilemesinden önce işlerimizi başlatmak için sadece birkaç günümüz olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; doğayı ve açık havayı sevdiğiniz gibi değişik spor ve macera içeren oyunlara bayılıyorsunuz. Maceracı yönünüz size bir çok yeni ve ilginç dostlar kazandıracak. Çok sağlam bünyeniz ve sağlınız var, sporla ilgili her tür meslek sizi başarıya taşıyacak. Bu sene, özel hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir. Bir yandan da şansınız yüksek olacak.




Koç Burcu: İsteksizliğinizi yenmeli, sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Kendinizle olmak ve yalnız vakit geçirmek istiyorsunuz. Duygusal anlamda kendinizi bu dönem ortaya koymakta güçlük çekebilirsiniz.

Boğa Burcu: Hızlı birkaç gün geçirebilirsiniz. Özellikle bağlı olduğunuz çevrelerden ve arkadaşlarınızdan alacağınız davetler veya organizasyonlar fazla olabilir. Yapacaklarınız konusunda isteklisiniz.

İkizler Burcu: Uzak çevrenizde veya seyahat ettiğiniz yerlerde hayattan alacağınız keyif ve destek, kafanızdaki planları harekete geçirebilir. Bugünlerde geleceğinize dair bir takım planlarınız varsa harekete geçebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Değişik ortamlar, farklı düşünceler sizi harekete geçirecek. Bugün çevrenizdeki insanlara karşı sorumluluklarınız sizin için önemli olacak. Yaşanan herşeyi pür dikkat ve konsantrasyonla gözden geçireceksiniz.

Aslan Burcu: Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde kendinizi iyi etkiler altında hissediyorsunuz. Bu konuda alacağınız kararları iyice planlamanız ve gözden geçirmeniz yerinde olacak.

Başak Burcu: Kendi işlerinizin yanısıra, sevdiğiniz veya hayatınızı paylaştığınız insanın işleri ve olayları gündeminizde olabilir. Bir yandan da özel hayatınızda tembel ve romantik etkiler altında olacaksınız.

Terazi Burcu: Aşk hayatınızda oldukça romantik ve keyifli etkileşimler altında olduğunuzu bilmelisiniz ama bu birkaç gün işiniz başınızdan aşkın olabilir, İşlerinizi tamamlamadıkça rahat etmeyeceksiniz.

Akrep Burcu: Eviniz ve ailenizle ilgili konular hayatınızın merkezinde bulunurken, bugün aşk hayatınızda romantik ve değişik bir gün geçirebilirsiniz. Eğlenceye olan düşkünlüğünüz fazla olacak, önemli işlerinizi sonraya erteleyin.

Yay Burcu: Olgun ve tecrübeli bir akrabanız size hayatınızla ilgili konularda önemli tavsiyelerde bulunabilir. Ev ortamınızda misafirlere hazırlıklı olun, gün içinde evinizi güzelleştirmek için uğraşabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Yakın çevrenizle yapacağınız organizasyonlardan ve aktivitelerden fazlasıyla keyif alabilirsiniz. İletişime dayalı işleri olanlar kolay dağılmaya yatkın olabilirler. Yakın çevrenizden güzel haberler alabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün hızlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Hayatı farklı açılardan algılamaya yatkın olacaksınız. İş bağlantılarınız yüzünüzü güldürecek.

Balık Burcu: Yaşantınızdaki değişimlerin sizi istediğiniz noktalara götürmesini istiyorsunuz ama bunun için biraz daha beklemeniz gerekecek. Arkadaşlarınızdan önemli şeyler duyacaksınız.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR