Bugün gökyüzünde oluşan merkür-jüpiter üçgeniyle, iletişime, ticarete, yabancı ortaklı işlerimize, eğitime dayalı işlerimizde olumlu ve keyifli etkiler altında olacağız. Önemli görüşme ve konuşmalar devreye girebilir. Jüpiter iyimserliğimizi abartabilir. Düşüncesizce büyüme ve açılmayı temsil ettiğinden, bu aşırı iyimserlikle tutulamayacak sözlerden kaçınalım ve bana bir şey olmaz tavrıyla hareket etmemeye özen gösterelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, yetenekli, sosyal, özgürlüğüne düşkün, farklı, bilimsel bir insansınız. Kendinize has bakış açınızla hayatınızda etkili olacak arkadaşlarınız var ve onlardan büyük yardımlar göreceksiniz. Aklınıza gelen şeyleri es geçmemeli, zekanızı bilimsel ve deneysel konularda kullanmalısınız. Bu sene, oldukça şanslı bir yıl olacak. Yılın ilk 6 ayında önemli gelişmeleri kullanmaya çalışın.




Koç Burcu: İletişime dayalı konularda, satış, reklam, pazarlama alanlarınızdaki işlerinizde sosyal çevre ilişkilerinizi iyi ve etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar sizi harekete geçirecek.




Boğa Burcu: İş hayatınızda önemli parasal bağlantılar devreye girebilir. Yalnız girişeceğiniz işlerde, ayrıntıları atlamamaya özen gösterin ve aşırı iyimserlikle onu da nasıl olsa yaparız gibi tutumlardan uzak durun.




İkizler Burcu: Seyahat, eğitim, yabancı ortaklı işler, seminerler, kurslar, ticaret, hukuk alanlarınızda güzel kapılar ve şanslar açılacak. Ayrıntıları gözden kaçırmadan yolunuzda ilerlemeye devam edin.




Yengeç Burcu: Bugün, gizli bir yardımla, parasal konularda şanslı bir gün olabilir. Dahil olduğunuz gruplar varsa onlar için manevi olarak çalışmaktan ama maddi karşılığını görmekten mutlu olacaksınız.




Aslan Burcu: Sevdiğiniz insanla sosyal çevrelerde ve ortamlarda olumlu etkiler altında olacaksınız. İnsanlar size gıptayla bakabilirler. Yine ortaklı işlerinizde, grupsal çalışmalar veya organizasyonlar gündeme gelebilir.




Başak Burcu: İş alanlarınızda görüştüğünüz insanlarla bazı gelecek sözleri devreye girebilir. Bu noktada aşırı iyimserlikle hareket etmemeye özen göstermelisiniz. Çok açılmamaya dikkat edin.




Terazi Burcu: Aşk hayatınızda ortaya çıkacak bir seyahat fırsatı sizi çok mutlu edebilir. Sevdiklerinizle daha çok paylaşım halinde olmak isteyeceksiniz. Yine kendinizi geliştireceğiniz kurslar ve eğitimler için olumlu etkiler altındasınız.




Akrep Burcu: Bugün, ortaklaşa para alanlarınızdaki güzel gelişmeler, ev ve aile hayatınızdaki bolluğu ve bereketi arttırabilir. Kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Parasal konularda cesaretiniz artmaya başlıyor.




Yay Burcu: Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde iyi bir iletişim ortaya koyabilirsiniz. Ayrıntıları atlamadan harekete geçmeye çalışın ve aşırı iyimserlikle fazla sözler vermeyin.




Oğlak Burcu: İş alanlarınızdaki önemli fırsatlar paraya dönüşmekte ve size kazanç sağlamakta gecikmeyecek. Kendinizi yapacağınız işleriniz konusunda iyi ve şanslı hissedeceksiniz. Detaylara odaklamaya çalışın.




Kova Burcu: Bugün, yakın çevrenizle beraber hareket ederek önemli görüşmeleriniz ve konuşmalarınız için harekete geçebilirsiniz. İletişime, yaratıcılığa, sanata dayalı konularda şanslısınız.




Balık Burcu: Ev ve aile hayatınızda verdiğiniz sözleri rahat yerine getirebilirsiniz. Gayrimenkul, ev alım, satım konularında şansınız yüksek olacak. Ailenizin sizi her tür konuda desteklediğiniz göreceksiniz.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR