Bugün Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Baldır, bacak, ayak bileği, topuklarımıza yüklenmemeli ve operasyonlarından mümkünse kaçınmalıyız. Yeni insanlarla tanışmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak, iş görüşmelerinde kendimizi rahat ifade etmek ve iyi intiba bırakmak için bugünden faydalanalım..




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sizden daha zor durumda bulunan insanlar varsa oldukça yardımsever bir tavrınız var. Bu da çevrenizin ve beraber olduğunuz insanların sizi fazlasıyla önemsemelerine ve sevmelerine yol açıyor. Yetenekleriniz yüzünden elde ettiğiniz başarıların kibire dönüşmesine izin vermeyin. Bu sene, güçlü insanlardan destek alacaksınız.




Koç Burcu: Sosyal ortamlarınız aktif olacak, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle bir araya geleceksiniz. Güzel organizasyonlar ve davetler içinde yer alabilirsiniz. Özellikle iş konularında yakın çevrenizden destek almak istiyorsunuz.




Boğa Burcu: Güne kariyer ve iş alanlarınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Bugün iş alanlarınızda parasal destekler görebilirsiniz. Görüşmek istediğiniz insanlarla bir araya gelebilir, işleriniz üzerine konuşabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün, dış ortamlarda, hizmete yönelik işlerinizde kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Bugün farklı ve değişik ortamlarda bulunmak, seyahat planları yapmak isteyebilirsiniz. İş konularında kontrolünüzü biraz azaltın.




Yengeç Burcu: Bugün herşeyi düşünen ve ayırt etmek isteyen yapınızla hareket edeceksiniz. Kendinizi sevdiğiniz insana ait hissedebilirsiniz. Gün içinde ortaklaşa elde edilen gelir alanlarınız ve banka, hesap, ödeme işlemleriniz öne çıkabilir.




Aslan Burcu: Bugün özel hayatınıza ve ilişkilerinize ağırlık verebilirsiniz. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Beraber kalabalık ortamlarda, sosyal çevrelerde bulunabilirsiniz.




Başak Burcu: İş ortamlarınız ve hizmet etmeniz gereken alanlarınız aktif olacak. İş hayatınızda şansınızı kendiniz yaratmalısınız. Ama kontrolcü yapınızı dengeleyin, iletişiminiz bu aralar sizi zorlayabilir.




Terazi Burcu: Bugün eğlenceli konular ve aşk hayatınız önem kazanıyor. Daha az tanıdığınız insanlarla bir araya gelebilir, keyfinizi arttırabilirsiniz. Parasal konularda ve aile ortamlarınızda endişe ve kontrolden uzak durun.




Akrep Burcu: Bugün hayatınızda olup bitenleri ailenizdeki insanlarla paylaşabilirsiniz. Yapmanız gereken özel ve önemli işleriniz varsa harekete geçmekte zorlanabilirsiniz yine de işlerinizi başka bir güne ertelemeyin.




Yay Burcu: İletişiminiz hızlı akıyor. Hayatı sorguladığınız ve bazı konuları gözden geçirdiğiniz bu dönem, başkalarından beklediğiniz desteği almak kolay olmayabilir. Maddi konularda fazla kontrolcü olabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, arakadaşlarınızla olan konu ve olaylar daha fazla kafanıza takılabilir. Bir kaç arkadaşınızla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Parasal konular ve sahip olduklarınız daha fazla çalışma arzunuzu kamçılayabilir.




Kova Burcu: Planlarınızı ve düşündüklerinizi söylemek, dile getirmek için uygun birgün olacak. İş alanlarınız hala yoğunluklarla sizi zorluyor. Bugün şartları ve sağlığınızı çok zorlamayın.




Balık Burcu: Güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Geçmiş konu ve olaylara takılı olsanız bile, gün içinde yapacaklarınızı organize edebilirsiniz. Aileniz duygusal konularda size gereken desteği gösterecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR