Bugün gece yarısına kadar Ay Balık burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Balık burçları, ayakları, ayak parmaklarını ve mukus salgısını temsil eder. O yüzden mümkün olduğunca bu organlarımızı işin içine alacak ameliyat ve operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayalperest, akıllı, cesur, lider ve girişken bir insansınız. Bu özellikleriniz iş hayatınızda size güzel başarılar kazandırabilir. İnatçı ve dikkafalı yönlerinizi biraz dengelemeniz başarınızı daha da pekiştirebilir. Bu sene, iş alanlarınızda fırsatlarınız var ama dengeyi iyi korumalısınız.




Koç Burcu: Bugün geçmişle karşılaştırmalarınız fazla olabilir. İletişimsel konularda bazı engeller ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Girişim veya planlarınızın desteklenmediğini düşünebilirsiniz. Maddi konularda temkinli yol almak daha önemli olabilir.




Boğa Burcu: Gününüze sosyal ortamlarınız veya kalabalık gruplarla olan işleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz. Maddi konularda yaşayacağınız bazı sorunlar, moralinizi çabuk aşağıya çekebilir.




İkizler Burcu: İş ve kariyer alanlarınızdaki yoğunluklarınız fazla olabilir. İşinize yaklaşımınızda hayalperest ve gerçekçi olmamaya çalışın. Özel hayatınızda veya ortaklaşa işlerinizde bazı zorlanmalarınız oluşabilir.




Yengeç Burcu: Güne dış ortamlar, eğitim, seyahat işleriniz veya uzak akrabalarınızla olan ilişkilerinizle başlayacaksınız. İş hayatınızdaki önemli girişimlerin ve işlerinizin engellendiğini düşünebilirsiniz.




Aslan Burcu: Ortaklaşa para konularınız devrede olacak, banka ödemeleri, vergi, faiz gibi işleriniz varsa gerçekçi olmaya özen gösterin. İş alanlarınızda veya sosyal alanlarda bazı sorunlar oluşabilir.




Başak Burcu: Bugün özel hayatınız ve ilişkileriniz devrede olabilir. İş ve kariyer ilişkilerinizde, bazı işlerinizde sorunlar oluşabilir. Maddi sorumluluklarınızın üzerine eğilmeli ve hayata daha olumlu yönden bakmalısınız.




Terazi Burcu: Gününüze iş ve hizmet alanlarınızdaki çalışmalarınızla başlıyorsunuz. Bugün gereğinden fazla bir şekilde bir çok alana yayılabilir ve işlerinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Fikirleriniz size dost olmalı, düşman değil.




Akrep Burcu: Yaratıcılık veya sanatla ilgili işleriniz ya da aşk hayatınız öne geçebilir. Yine de maddi konularda beklenmedik durumlar ve sonuçlarla karşılaşabilme ihtimaline karşı hazırlıklı olmalısınız.




Yay Burcu: Bugün ailevi konular veya ev hayatınızla ilgili meseleler daha fazla vaktinizi alabilir. İş alanlarınızdaki mücadelelerinizde temkinden uzaklaşmamaya özen gösterin. Özel ilişkilerinizde bazı sorunlar veya olaylarla karşılaşmanız mümkün.




Oğlak Burcu: Bugün daha çok yakın çevre konularınız veya iletişime dayalı işlerinize odaklanabilirsiniz. Düşüncelerinizi ortaya koyarken sinirli ve beklenmedik tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz.




Kova Burcu: Maddi konularda önemli işleriniz varsa biraz değerinizin anlaşılmasını ve yaptıklarınızın karşılığını almak isteyebilirsiniz. Hayattan alacağınız keyif bu birkaç gün düşük olabilir.




Balık Burcu: Bugün şartlar sizin lehinizde olacak. Yalnız daha rahat ve tembel hareket etmeye meyillisiniz. Aile hayatınızda hemen tepki vermemek ve olaylara soğukkanlı yaklaşmak doğru olabilir.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR