Tatilcilerin seçimi… 'Are you disko?'




Türkiye bir seçimi daha geride bıraktı... 12. 'Cumhur' Başkanımız oyların yüzde 51’ini alan R.Tayyip Erdoğan oldu. Hayırlı uğurlu olsun demokrasilerin olmazsa olmazı olan halkın iradesinin sonucuna herkesin saygı duyması gerekir.




CumhurBaşkanlığı seçimlerinin tatil sozununa denk gelmesi seçimlerin Cumhuriyet tarihimizin en düşük katılımlı seçimi olmasına neden oldu. YSK açıklamasına göre 14 milyondan fazla seçmen sandığa gitmedi veya adayları beğenmediği için tatilini yarıda kesmek istemedi. Ancak her ne olursa olsun ülkemiz için geleceğimiz için en önemlisi demokrasimiz için ‘oy vermek’ kutsal bir görevdir. Bizim haddimize değil tabii ki usta siyasetçiler siyaset uzmanı meslektaşım ağabeylerimiz bunları analiz ediyorlar. Benim vurgulamak istediğim Güney sahillerimizde günlerdir deniz ve güneş keyfi yapan tatilcilerin umursamazlığı.




Yaz aylarının başından beri Göcek, Bodrum, Çeşme ve Mikonos’tan yüzlerce fotoğrafla ünlü isimlerin tatil ayrıntılarını HT kulüp sayfalarından sizlerle paylaşıyorum. Bizim için haber değeri olan kamuoyunda tanınan bilinen iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini ağırlıyoruz. Seçmen bilincindeki benim bizzat tanıdığım birçok ünlü isim tatilini kesip geldi, oyunu kullandı. Peki Güney sahillerimizi dolduran yüz binlerce vatandaşımız ne yaptı? Muhabir arkadaşlarımız her gün haberler geçiyorlar seçim günü, seçim haftası hiçbir şey yokmuş gibi hayatlarına devam ettiler…




Siyasi çevrelerde ''Türkiye yeniden dizayn ediliyor'' diyorlar, bilmiyorum belki de öyledir sonuçta Cumhurbaşkanı halkın oylarıyla seçildi. Türkiyemize hayırlı uğurlu olsun.




Belliki tatilciler için yeni ya da eski Türkiye'nin hiçbir önemi yok onlar için varsa yoksa 'Ar you diskoooo?'




İyi haftalar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR