Aşk, ihanet, itiraf hepsi var ama...



Benim için sıradan bir gün ofiste çalışıyorum, telefonum çaldı numara kayıtlı değildi... Telefonun ucundaki ses, ''Reşat Bey Göcek’ten arıyorum sevgilim beni aldatıyormuş'' dedi.




Arayan hiç tanımadığım bir kadındı. Göcek’te tekne tatilindeymiş nefes nefese beni aradı ''Buyrun sizi dinliyorum'' dedim. ''Ben, 3 yıldır evli 3 çocuk babası bir işadamıyla birlikteyim'' dedi. ''Kim'' diye sordum, ''Adam evli AKP döneminin ihale zenginlerinden, muhafazakar bir aile yasına sahip, 3 yetişkin çocuk babası, İş dünyasının önde gelen isimlerinden, medyatik değil 70 yaşlarında'' dedi.




Telefondaki kadın devam etti, ''Size anlatacaklarım var aldatıldım''. ''Hanımefendi siz zaten evli bir adamla birlikteymişşiniz neresi aldatma bunun'' dedim. ''Eşiyle değil başka bir sevgilisi daha varmış suçüstü yakaladım'' dedi. Bugün akşam İstanbul’a dönüyorum görüşelim dedi. ''Peki'' dedim... Sabah saatlerinde telefonda tanıştığım kadınla akşam 19.00'da Trump Towers’daki Mid Point’te buluştuk.




Bronz tenli genç bir kadın, pek güzel de sayılmaz, orta halli yanında bir arkadaşı daha var o da güzellik salonu işletmecisiymiş. İlk bakışta pek ısınamadım hanımefendiye... ''Sizi bana adını vermeyeceğim bir dostum tavsiye etti dürüst ve tarafsız yazacağınızı söyledi'' diyerek başladı anlatmaya.




Yazacağımı nereden biliyorsunuz dedim, ''Bilmiyorum isterseniz yazın'' dedi. Belli ki intikam duygusu içerisinde.




Çapkın, zengin, evli ve iş dünyasında da hatırı sayılır işadamı ile 3 yıl önce tanışmışlar adam eşinden uzun süredir ayrı yaşıyormuş ama boşanmamışlar boşanırsa iş dünyasında ve siyasi atmosferde saygınlığına zarar verirmiş. Doludizgin aşk hayatları Avrupa'nın gözde şehirlerinde, gözlerden uzak koylarda, tatil merkezlerinde ve hatta Amerika’da yaşanmış. Bana cep telefonuyla çekilmiş fotoğraflarını gösterdi... (O sırada teknesinin kaptanı aradı ve ona bu akşam Göcek’e gelmeyeceğini) söyledi.




''Beni sevdiğini, hayatının kadını olduğunu söyledi her şeyimi ona göre dizayn ettim, evli olması benim için sorun değildi ben ona aşık oldum, iş yerine artık uğramıyor arada bir gidiyor işlerini çocuklarına devretmiş, oteller zinciri, AVM’ler, inşaat firması ve herkesin her gün ‘tık’ladığı pöpüler bir internet portalı bile var adamın'' diyerek dert yandı...




''İki gün önce kendi teknesiyle Göcek’e geldi bende kendi teknemde tatildeydim. Görüştük sık sık telefonda birisiyle konuşuyordu hiç böyle şeyler yapmazdı dikkatimi çekti denize girdiği bir an son konuştuğu numarayı aradım karşıma bir kadın çıktı, kimsiniz dedim, kadın bana asıl siz kimsiniz, sevgilimin cep telefonu sizde ne arıyor demez mi, sevgiliniz mi dedim evet hem de 10 yıldır dedi şoke oldum... Kadınla 10 dakika konuştum her şeyi anlattı ve bana dedi ki siz ikinci kadınsınız asıl kadın benim bir daha sizi sevgilimin yayında bile görmek istemiyorum dedi kapattı.''




''Ve böylece ikinci kadın olduğumu öğrendim, böyle bir durumu hazmedemeyeceğimi çapkın sevgilime anlattım.'' O da her şeyi kabul etti, kadının kendisi için değerli olduğunu 10 yıldır birlikte olduğunu söyledi. O zaman ''Ben neyim?'' dedim, bana ''Sen bilirsin sen de değerlisin ama o benim için o daha değerli'' dedi.




''Bütün bunları bana neden anlatıyorsun?'' dedim, ''Canım istedi, yazarsanız rezil olur, insan yüzüne bakamaz hele çocuklarının yüzüne hiç bakamaz'' dedi, Ben de bu tür şeylerin öyle sıradan bir şeymiş gibi yazılamayacağını anlattım, herkesin özel hayatıyla ilgili yasal hakları olduğunu, kendisinin de zorla değil rızası ile iş adamıyla birlikte olduğunu belirttim.




Gözleri doldu... ''Peki fotoğrafları vereyim'' dedi, ''Bana mail atın ilgileneceğim'' dedim. Ama fotoğrafları atmadı.




İsimleri ve unvanları bende saklı olan bu Dallas gibi aşk masalını sizinle paylaşayım dedim, belki sizde tanıyorsunuz ama yaşananlar böyle üç kadın bir çapkın iş adamı… İsimlerini yazarsam gerçekten kötü olur herkes için tabii bir de kesin deliller lazım her ayrılık acısı çeken, her ihanete uğrayan kadını sayfalarımıza taşısak, diğer haberlere yer kalmaz..




Mutlu haftalar..











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR