Sosyete sömestr tatilinde nerede?

Yoğun ve yorucu bir yarı yılı geride bırakan minikler için cumadan itibaren güzel ve huzurlu bir tatil başlıyor... Ebevynler için de hayli yorucu geçen ders yılına biraz mola veren çocuklar, bence iyi bir tatili hak etti.

Konu tatil olunca sosyetenin ünlü isimleri hemen plan yapmaya başlıyor... Derslerden bunalan çocuklarına iyi bir tatil yaşatabilmek için ellerinden geleni yapan ünlü isimler, gözde kayak merkezlerine doğru yola çıkmaya başladılar bile.

Malum Uludağ bu sene sezona yoğun başlamadı. Kar kalınlığının az olmasından dolayı pistleri boş olan Uludağ, bu sene sakin bir sezon geçiriyor.

Yarı yıl tatilinde dolup taşan Kartalkaya ise biraz hareketlenmeye başladı denilebilir...

Ama her sene geleneği bozmayan sosyetenin bazı ünlü isimleri var... Fransa'nın Kuzey Alpleri'nde yer alan Courchevel'de kayak tatili yapmayı çok seven bu kişiler otellerde yerlerini çoktan ayırttı.

Cuma günü okulların yarı yıl tatiline girmesiyle birlikte çocuklarıyla Courchevel'e gidecek olan ünlüler 15 gün boyunca muhteşem bir kayak tatili geçirmeyi planlıyor.

Dünya jet-set'inin uğrak kayak merkezi olan Courchevel'deki 600 kilometrelik pistlerde gönüllerince kayak yapacak olan İzzet-Roksi Garih çifti, çocuklarıyla bir süre İstanbul'dan uzak kalacak.

Courchevel'in muhteşem doğasında romantik bir tatil geçirmeyi planlayan İzzet Garih'in ablası Dalia Garih ve nişanlısı Gary Lachman da, İzzet-Roksi Garih çiftine eşlik edecek.

Her sene kar tatili için Courchevel'i tercih eden Berrak-Nezih Barut çifti ise kızları Alpin Şahin ile nişanlısı Hikmet Albayrak ile kayak tatili için yurt dışına gidecek. Ayrıca Courchevel Eda-Selim Kosif, Cem-Hülya Kalyoncu, Etel-Rober Baler ve Esen-Alper Ziyal gibi sosyetenin ünlü çiftlerini ağırlayacak.

İş ve cemiyet dünyasının önemli temsilcileri, bu sene Fransa'nın gözde kayak merkezindeki muhteşem otellerde karın ve kayak yapmanın tadını çıkaracak.

Ebeynlere ve miniklere şimdiden iyi tatiller dilerim..





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR