Mutlu bayramlar...






Yoğun ve yorucu bir haftayı daha geride bıraktık. Bayram öncesi Fashion Week İstanbul organizasyonunda bir araya gelen iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri, hafta sonuyla birlikte 9 günlük bayram tatiline başladı.




Atatürk Havaalanı'na bavullarıyla gelen ünlü isimler HT Kulüp objektiflerine birer birer yansıdı.




Sosyete bu bayramda Amerika'yı yeniden keşfedecek. Engin - Selen Keçeli, İpek - Rıfat Dedeman, Özcan - Aylin Tahincioğlu, Ümit - Cem Boyner, Ali Sabancı ve eşi ve Mehmet Germiyanlıgil, Atatürk Havaalanı'nda bayramı Amerika'da geçireceklerini söylemişler.

Bayram tatilcilerinin arasında bir de bebek sürprizi vardı! Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayça Dinçkök, Deniz Somersan'dan olan bebeği Orman ile birlikte Londra'ya uçtu. Hamile kaldıktan sonra ortalarda pek görünmeyen ve bebeğini Londra'da dünyaya getiren Ayça Hanım, oğlu Orman'ı bayram için yine Londra'ya götürüyordu.




Fransa'da firari olarak yaşayan Cem Uzan'ı ziyarete giden çocukları Renç ve Jasmin, anneleri Alara Koçibey ile HT Kulüp objektiflerine poz verdiler. Her sene bayramlarda babalarını görmeye giden çocukların neşesi yüzlerine yansımıştı.






Yaz aylarında kısa süreli ayrılık yaşayan ancak ailelerin araya girmesiyle ilişkilerine kaldıkları yerden devam eden Ceyla Aysal ile nişanlısı Mehmet Kırklar da aşk tazelemek için bayramda Brüksel'e uçtu.




Bayramlar küslerin barıştığı, tüm ailenin bir araya geldiği özel günlerdir. Hayatınızın her anının bayram sevincinde geçmesi dileğiyle...




Mutlu bayramlar...









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR