Hiç kuşkusuz Derin Mermerci, sosyetenin en gözde hanımlarından birisi. Yaşadığı aşkları, giyim tarzı ve renkli sosyal hayatı ile magazin gündeminden düşmüyor.




Derin Mermerci, yaklaşık 6 aydır birlikte olduğu ünlü televizyoncu Cem Aydın ile evlilik kararı aldı. Bu hafta nikah masasına oturuyorlar. Allah mutluluklarını daim etsin. Ben Derin Hanım’ın geçmişte yaşadığı ilişkilerden inişli çıkışlı özel hayatından artık bahsetmek istemiyorum geçmiş geçmişte kalmıştır artık hayatında yeni bir sayfa açmış ve yeni duygularla hareket ediyor.




Derin Hanım’ı Cem Aydın ile birlikte nikah masasına götüren etkiler nelerdi? Mermerci, belki aradığı aşkı Cem Bey’de buldu. Artık aradığım adam bu dedi böyle bir karar aldı bence bu da değil Derin Hanım işte benim çocuğumun babası olacak adam bu dedi ve Cem Aydın’ı nikah masasına oturtmak için ikna etti belki çok sevdi, aşık oldu ama her şeyden önemlisi artık 'anne' olmak istiyordu.




Mermerci, geride bıraktığı özel hayatı ile ilgili donelerde, kariyer sahibi, güçlü, kamuoyunda tanınan, iş dünyasında saygın ve hatta kendi yaşıtı olan bir çok isimle flört etti ama hiç biri ile evliliği düşünmedi. Belki o zamanlar daha gençti ancak Cem Uzan ile yaşadığı iki yıllık aşk ilişkisinde evliliğin eşiğinden döndü çünkü ailesi özelliklede annesi Ender Mermerci, kızının kendisinden 25 yaş büyük, üstelik gurbet ellerde ‘firari’ olarak yaşan Türkiye Devleti ile ‘yasal’ zeminde sorunlu birisi ile evlenmesini istemedi. Hatta aile içerisinde bu konuda çok kavgalar tartışmalar yaşadı bunu biliyoruz.




Derin Mermerci, artık 32 yaşına geldi genç kızlık dönemi çoktan bitti o artık orta yaşlı bir hanımdı yakın çevresine sürekli ‘artık evlenmek istiyorum, bütün arkadaşlarım evlendi çoluk çocuk sahibi oldu’ diye sitem dolu sözler söylediğini de biliyoruz. Son olarak oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile yaşadığı ‘kavgalı, gürültülü’ ilişkisi de bitince sosyetik güzel kararını ver di bundan sonra evleneceğim birisi ile birlikte olacağım.Ve dediğinide yaptı ilk kez benim duyurduğum yeni bir ilişkiye başladı. Medya dünyasından tanıdığımız meslektaşımız Cem Aydın ile sürpriz bir aşka yelken açktı. İkilinin ilişkileri henüz 6 ayını doldurdu. Yaz aylarını Bodrum’da küçük ama aşk dolu teknelerinde geçirdiler ve sonbaharda evleneceklerini açıkladılar, Allah mutlu etsin. Derin Mermerci’nin bu evlilik kararında etkili olan en büyük istediği ‘anne’ olmak artık yeğenlerini değil kendi çocuğunu kucağına almak isteyen 32 yaşındaki Derin Hanım, en kısa sürede hamile görüntüsüyle karşımıza çıkarsa şaşırmayın.




Buraya yazıyorum Derin Mermerci ‘anne’ olacak... Allah analı babalı büyütsün mutlulukları daim olsun…




İyi haftalar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR