Sosyetenin ünlü hanımları seminerde buluştu

Sosyetenin çağdaş sanata meraklı isimleri Eylül ayı ile birlikte adeta cennette düştüler! İstanbul'da ardı ardına açılan sergiler, düzenlenen seminerlerle sanat tutkunları sanata doydu.




2011 yılında iki arkadaşıyla, çağdaş sanat kursları ve seminerleri düzenlemek için 'Spot Projects'i kuran Tansa Mermerci Ekşioğlu, önceki gün yine çok özel bir seminere imza attı.




American Express sponsorluğunda ve SPOT Projects organizasyonuyla iki etapta gerçekleşen Uluslararası Güncel Sanat Seminerleri’nin dördüncüsü olan “Sosyal bağlamda içeren/içerikli sanat’, önceki gün Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan ArtInternational Istanbul kapsamında gerçekleşti.




İki gün süren seminerlere, sosyetenin ünlü isimleri akın etti. Tansa Mermerci Ekşioğlu'nun kardeşi Derin Mermerci, çağdaş sanat koleksiyoneri Berrak Barut ve kızı Alpin Şahin, Güler Sabancı, Oya - Bülent Eczacıbaşı ve daha birçok sanatsever, semineri dikkatle takip etti.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu ve SPOT Projects’ten Tansa Mermerci Ekşioğlu’nun ev sahipliği yaptığı seminerin moderatörlüğünü; kültürel ve sivil toplum geliştirme ve küratöryel pratikte uzmanlıklara sahip Moukhtar Kocache yaptı.

Bu sene dördüncü kez düzenlediği Uluslararası Güncel Sanat Seminerleri’yle sosyeteyi sanata doyuran Tansa Mermerci Ekşioğlu, sanat ile ilgili projelerle anlaşılan daha çok karşımıza çıkacak.

Kültür ve sanat faaliyetlerinin yoğun olduğu bugünlerde, sanat davetlerini kaçırmayan cemiyet hayatının ünlü isimlerini sayfamıza ve htkulup.com'a taşımaya devam edeceğiz.

İyi haftalar...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR