Geride bıraktığımız yıl içerisinde pek çok evililik sona erdi. Bazıları eşlerin ihaneti, bazıları ise karşılıklı anlaşmalarla sona eren onlarca yıllık birlikteliklerdi.




9 yıllık evliliğini yaklaşık iki sene önce sona erdiren Eski Devlet Bakanlarından Güneş Taner'in oğlu Kamil Taner'in, bu yaz nişanlısı Seline Sezen ile evleneceğini öğrendik.




Ekonomiden sorumlu eski Devlet Bakanlarımızdan Güneş Taner'in büyük oğlu olan Kamil Taner, eski eşi Merve Koyunsağan ile evliliğini yaklaşık iki yıl önce sessiz sedasız bitirmişti. HT Kulüp Yazı İşleri Müdürüm Reşit Özet'in elde ettiği bilgilere göre; Kamil Bey’in bu evliliğinden Zeynep Sade ve Ayşe Lila adında iki kızı var. Kamil Taner, boşanmanın ardından bir süre gönül işlerine ara vermişti. Daha sonra gönlünü ressam Seline Sezen'e kaptıran genç iş adamı Uzun süren flört döneminin ardından, geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde aile arasında nişanlanmışlar. Taner, şu sıralar ressam nişanlısı Seline Hanım ile evlilik hazırlıklarına başlamış, aradığı mutluluğu Seline Sezen'de bulduğunu dostlarıyla paylaşan Kamil Bey, düğünlerini Haziran ayında gerçekleştirmeyi planlıyormuş. Bu arada Seline Sezen, Kamil Taner'in kızlarıyla çok iyi anlaşıyormuş. Genç çifte mutluluklar dilerim...




Baharla birlikte gelen mutluluklar...




Artık bahar güneşi iyiden iyiye kendisini hissettirmeye başladı... Caddeler, cafeler daha hareketli daha renkli... Geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenen onlarca davet ve etkinlik sosyetenin ve İş dünyasının ünlü isimlerini ‘bahar’ şıklığı içerisinde bir araya getirdi.




Bahar aylarının gelmesiyle birlikte yepyeni heyecanlara, mutluluklara merhaba diyen ünlü isimler de vardı. Belki de hayatlarının en güzel ‘baharını’ yaşayan ‘anne’ler bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadılar. Bahar bebeklerine hoş geldiniz diyorum Allah analı, babalı büyütsün, uzun ve mutlu bir hayat yaşasın ‘bahar’ bebekleri...




İyi haftalar...









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR