Geride bıraktığımız hafta içerisinde yine bir çok davet, etkinlik ve renkli organizasyon düzenlendi.




İş, siyaset, sanat ve tabii ki cemiyet hayatının ünlü isimleri yine bu renkli organizasyonlarda bir aradaydılar... Geçtiğimiz haftanın bence en önemli etkinliği Selin Habbab Özkaynak ile İpek Dedeman'ın ev sahipliğini üstlendiği 'Eat, Share & Shop' adlı alışveriş kermesiydi. Kermes’ten elde edilen gelirin, 'Aile İçi Şiddete Son! Kampanyası'na verilecek olması bu organizasyonu çok özel kılıyordu.




Zira günümüz Türkiye'sinde gün geçmiyor ki gazete sayfalarında şiddete maruz kalan ‘kadın ve çocuk’ haberlerini sıkça görmeyelim.




Keyifli bir alışveriş ortamı yaratmak için yola çıkan Selin Habbab Özkaynak ve İpek Dedeman, 'Eat, Share & Shop' adlı bir etkinliğe imza attı. Dedeman İstanbul'da gerçekleştirilen etkinlikte, toplam 31 markanın başka yerde bulunmayan ürün ve modelleri sergilendi. Özel lezzetlerin tadımlarının yapıldığı, profesyonel makyaj ve koku styling standlarının yer aldığı etkinliğe, Banu Tarakçıoğlu, Hande Gamgam, İpek Varol, Fatoş Sarıgül ile annesi Muhlet Altınbaş, Burcu Akdarı Toprak,Hande Acar ve Didem Antebi gibi sosyal sorumluluk projelerine daima katkı veren ünlü hanımlar katıldı. 2 gün süren etkinlikten elde edilen gelir, 'Aile İçi Şiddete Son! Kampanyası'na aktarılacak.




Cemiyet hayatının ünlü temsilcilerinin ‘Sosyal sorumluluk’ projelerine gönülden destek verdiklerini daha önce gerçekleştirilen birçok etkinlikten biliyoruz. Umarız bu son etkinlikte vurgulanan ‘Aile içi Şiddet’ olaylarına bir nebze olsun katkı sağlar ve mutlu bir toplum olma yolunda bir adım daha atmış oluruz...




İyi haftalar...









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR