Milyonlarca öğrencinin büyük bir heycanla beklediği sömestr tatili başladı. Sosyetenin ünlü isimleri başta dünyaca ünlü gözde kayak merkezi Courchevel olmak üzere Avrupa'nın gözde yerlerine tatile gitti.




Eğitim - öğrenim yılına ara verilmesi ile birlikte ünlü aileler çocuklarıyla birlikte özellikle kayak tatilini tercih ediyorlar. Sosyete her yıl olduğu gibi bu yıl da artık geleneksel hale getirdikleri Fransa’nın gözde kayak merkezi Courchevel’de buluştular. Galatasaray Kulübü'nün genç yöneticilerinden Emir Sargül ve eşi Fatoş Hanım Courchevel’de ilk objektiflere yansıyan isimler oldular. Ünlü çift Pazar günü oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisini izlemek için tatillerini erken bitirip İstanbul’a dönmüşler. Anlayacağınız sarı-kırmızı renklerin aşkı tatili gölgede bırakmış. Gözde kayak merkezini tercih edenler arasında Aylin-Özcan Tahincioğlu, Neşet-Şirin Yalçın, İzzet-Roksi Garih ve Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ve ailesi de bulunuyor. Sosyetenin 1 hafta sürecek kayak tatilinin ayrıntılarını sayfalarımızda bulabilirsiniz.




Sömestr tatilini ‘kayak’ yaparak tercih etmeyen ünlü isimler ise Avrupa seyahatını tercih etmişler. Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ailesi ile birlikte Londra’da. Murat-Sitare Akdilek çiftinin yanı sıra Dalia Garih de çocukları Natalie ve Tal Herzikowitz ile birlikte Londra'da sömestr tatilini geçiren isimler arasında.




Tatilini Türkiye’de geçirmeyi tercih edenler ise Uludağ’dan vazgeçmiyorlar. Gözde kayak merkezi Uludağ’daki otellerin tamamı dolmuş. Bir diğer kayak merkezlerimizden Kartalkaya ise daha çok haftasonları ünlü isimleri ağırlıyor.




Sömestr tatiliyle birlikte İstanbul’a da ‘kar’ yağmaya başladı. Kış aylarının bir güzelliği de lapa lapa yağan ‘kar’ ile birlikte keyfili bir hafta geçirmek...




Mutlu haftalar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR