Sosyetenin hiç şüphesiz en gözde hanımlarından olan Alara Koçibey, 2 yıl önce Eren Morova ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Fransa’da yaşayan eski eşi Cem Uzan’dan boşandıktan sonra uzun süre kalbi boş olan Alara Hanım, aşk suskunluğuna geçtiğimiz yıl sürpriz bir şekilde Eren Morova ile son vermişti. İki sevgili her yerde el ele objektiflere yansıyor mutluluklarını yakın dostları ile paylaşıyorlardı. Geçtiğimiz Kurban Bayramı tatilİnden hemen önce Eren Morova’yı Nişantaşı'nda gördüm yalnızdı. Üstelik iki sevgili uzun zamandır birlikte bir arada görünmüyorlardı. Zira Alara Hanım ve Eren Bey yaz aylarında tatillerini birlikte geçirmişler ilişkilerinde bir sorun yoktu. Yaz sona erdikten sonra iki sevgiliyi bir arada gören de hiç olmadı. Eren Bey’in ailesinin bu ilişkiyi onaylamadıklarını aradaki yaş farkından dolayı rahatsız olduklarını duymuştum. Umarım sevgililer ayrılmamışlardır.




Kader ortaklığı




Alara Koçibey ve sevgilisi Eren Bey’in ayrılık dedikodularının ayyuka çıktığı hafta Alara Hanım çocuklarını Paris’e babalarının yanına götürürken havalimanında objektiflere yansıdı. Yalnızdı tatile giderken de yanında sevgilisi yoktu ama sürpriz bir isim vardı yanında, Elif Dürüst.. Duyduğuma göre ikiside çok eski arkadaşlarmış. Paris seyahati öncesi birlikte gitmeye karar vermişler. Alara Hanım ve Elif Dürüst’ün kaderlerini ortak kılan ise ikisini nde eski eşlerinin sosyetik güzel Derin Mermerci ile aşk yaşamaları. Kaderin bir cilvesi de bu olsa gerek.




İki eski arkadaş şimdilerde birlikte kader ortaklığı yapıp dertleşiyorlar umarım ikisi de kısa zamanda aşk hayatlarında da mutluluğu yakalarlar.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR