Moda bir tutku, rengi, modeli, kumaşı ne olursa olsun günlük hayatımızın aksesuvarlarıyla bir parçası...




İçinde bulunduğumuz hafta Paris Moda Haftası'nın ardından, dünya moda tutkunlarını, tasarımcıları, ünlü modelleri istanbul’da buluşturuyor. Fashion Week öncesi sosyetenin modasever ünlü hanımları birbiri ardına düzenlenen etkinliklerle adeta haftaya start verdiler. İtalyanların dünyaca ünlü markası ‘Pinko’nun Türkiye mümessilliğini üstelenen Arzu Sabancı, Nişantaşı’daki mağazasında düzenlediği davetle 2013 sonbahar-kış kreasyonlarını ünlü hanımların beğenisine sundu. Hanımlar bir moda davetindeydiler ama her biri ünlü bir model kadar şık ve zarifti.




Haftanın bir diğer etkinliği ise Ayaydın Ailesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İpekyol’un hem sonbahar-kış kreasyonları hem de yeni mağazalarının açılışı aynı anda gerçekleştirildi. İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın'ın eşi Tunay Ayaydın ve kızı İpek Ayaydın’ın misafirleriyle yakından ilgilendiği açılışta, Ayaydın Ailesi'ni yakın dostları ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri yalnız bırakmadılar.




İstanbullu modaseverler ekim ayında adeta modaya doyacak. Geçtiğimiz cuma günü başlayan ve iki gün süren Forum Fashion Week, moda ve alışveriş tutkunlarına çok özel anlar yaşattı. Dünyaca ünlü modeller, Joanna Krupa ve Andrej Pejic de Forum Fashion Week kapsamında podyuma çıktılar.




2013 İLKBAHAR-YAZ MODASI




Ekim ayının bir diğer moda etkinliği ise bu sene 7'incisi düzenlenecek olan İstanbul Fashion Week... 10-13 Ekim tarihleri arasında Karaköy Antrepo 3'te gerçekleşecek defilelerde, 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonları tanıtılacak. 25'i solo olmak üzere 34 moda tasarımcısı ve 5 markanın, tasarım ve hazır giyim koleksiyonlarıyla ilkbahar-yaz modasına yön vererek trendleri belirleyeceği Istanbul Fashion Week'te solo defile yapacak tasarımcılar arasında Mehtap Elaidi, Gamze Saraçoğlu, Özgür Masur, Simay Bülbül, Özlem Kaya, Tuvana Büyükçınar, Deniz Kaprol, Dilek Hanif gibi başarılı modacı isimler bulunuyor.




Haftanın tüm ayrıntıları, özel haberlerle tabiiki sayfalarımızda olacak..

İyi haftalar…

rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/resatbalcioglu





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR