Murat - Edvina Özyeğin çifti yollarını ayırdı, peki ama neden?




Tanıdığım tanımadığım herkes bana bu soruyu sordu, Sosyetede de kulaktan kulağa acaba bir şey mi oldu neden boşandılar hem de hiç konuşulmadan, tartışılmadan aniden böyle bir karar aldılar ve uygulamaya koydular. Fiba Holding’ten resmi açıklama Cuma günü öğleden sonra geldi. Saat 17:00 civari sitemizde haberi okuyucularımızla paylaştım. Haberin yayına verildiği henüz kısa bir süre olmuştu ki telefonlarım susmadı. Arayanlar okuduklarına inanamadıklarını söylüyorlar doğru olmasını istemiyorlardı. Herkes şaşkın herkes üzgün olduğunu belirtiyordu. Oysa haberin doğru olduğu asıl kişiler tarafından resmi olarak açıklanmıştı.




Murat Özyeğin’in Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Fiba Holding’ten yapılan açıklama kısa ve netti. Murat-Edvina Özyeğin çifti yollarını ayırmışlardır. Çift evliliklerini karşılıklı olarak sona erdirme kararı almıştır ve boşanma işlemi gerçekleştirilmiştir.




Sosyeteyi şoke eden boşanmanın ardından bence bir şeyler aramak yanlış. 2001 yılında Edwina Sponza evlenen, genç iş adamı Murat Özyeğin iş dünyasının başarılı genç temsilcileri arasında. Çiftin 2003’te Lal, 2005’te Ege ve 2010 yılında da Yaz adını verdikleri çocukları dünyaya gelmişti. 3 çocuklu bir ailenin sürpriz bir şekilde boşanma kararı alması hiç de kolay olmasa gerek. Sadece kendileri değil aileleri de mutlaka çok konuşmuş, tartışmış ve sonuçta böylesine önemli bir kararı almalarına saygı duymuşlardır.




Herkes dedikodu yapıp bu boşanmanın nedenlerini sorguluyor. Daha 15 gün önce Bodrum’da ailece tatil yapan çiftin bu ‘onurlu’ kararlarına saygı duymak gerekir. Sonuçta boşanan Edvina Hanım, 3 çocuk annesi, baba Murat Bey de bütün ülkemizde tanınan binlerce çalışana istihdam sağlayan, onlarca şirketin yöneticiliğini yapan saygın bir iş adamı. Böyle bir karar almalarında ‘mutluka ama mutlaka’ kendilerince çok önemli bir nedenleri vardır.




Eğer böyle bir sürpriz boşanmanın ardından neden-sonuç ilişkisi arıyorsanız sonuç ortadadır. Herşeyden önemlisi sağlık ve ‘mutululuktur’ Özyeğin çifti belikli ayrılığın herkesin ‘mutluluğu’ açısından iyi olacağını düşünmüş ve uygulamıştır. Bize de bu karara saygı duymak yakışır. Dedikoduya gerek yok.




İyi haftalar…




rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/resatbalcioglu





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR