Sosyete şu sıralar kulaktan kulağa Aslı-Volkan Ekinci çiftinin boşanma davasını ve doğacak olan bebeğin velayetini konuşuyor.




Bundan 3 yıl önce sürpriz bir kararla evlenen ve bir çocukları olan Volkan-Aslı Ekinci çifti sürpriz bir boşanma kararı almış herkesi şok etmişlerdi. Başta aile büyükleri olmak üzere bir çok kişi bu boşanma sürecinde müdahil olmuş hatta babaanne Heves Ekinci’nin gelini Aslı Ekinci’yi istemediği konuşulmuştu. Aslında olaylar Aslı Hanım’ın 2 hafta sonra dünyaya getireceği ikinci bebeğine hamile kalmasıyla başlamıştı.




Öğrendiğime göre çiftin boşanma davaları henüz sonuçlanmadı mahkeme süreci devam ediyor. Ancak Sosyetede konuşulanlara göre ünlü çift boşansalar da doğacak bebekleri için ‘mutluluk’ tablosu çizmeye devam ediyorlar ve edecekler. Zira Aslı Hanım istenmeyen gelin durumunda, Volkan Bey’in annesi Heves Ekinci, gelininin, torununu kendisine göstermediğini iddia etmiş, Aslı Hanım da kaynanasına resti çekmişti.




Geçtiğimiz günlerde Aslı-Volkan Ekinci çifti bir davete el ele katıldılar. Bu tabloyu gören Heves Hanım ne yapmıştır bilemiyorum ama çift bence doğrusunu yaptı. Sonuçta bir bebekleri daha dünyaya gelecek onun mutlu ve sağlıklı bir ortamda büyümesi için anne-baba şefkatine, sevgilerine ihtiyacı var. Şu da bir gerçek ki bu çocuk çiftin boşanmasına mani değil, artık yollar tamamen ayrılmış, çok uğraşmışlar yeniden denemek ve bir araya gelmek için ancak bu mümkün görünmüyor.




Sosyetede konuşulanlara göre Aslı Ekinci 2 çocuğu ile birlikte hayatına devam edecek sonuçta bir anne ve iyi bir gelecek hazırlayacağı 2 tane Allah bağışlasın çocukları var. Volkan Ekinci’nin içinde bulunduğu durum da pek iç açıcı değil tabii ki bir tarafta annesi, diğer tarafta eşi ve çocukları… Volkan Bey, bir baba olarak her iki tarafı da memnun etmek kimseyi kırmamak için büyük özen gösteriyormuş.




Kısa süre içerisinde hem ikinci bebek dünyaya gealiyor hem de boşanma davası sonuçlanacağa benziyor. Hayat her koşulda devam ediyor. Geleceğimiz olan çocuklarımız her şeyden değerli ve her şeye layık olmalılar diye düşünüyorum. Gelin –kaynana ilişkileri, huzursuzluklar her ailede olabilir ancak hayat her şeye rağmen mutlu ve huzurlu olmalı özellikle de çocuklarımız için….




İyi haftalar…




rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/resatbalcioglu





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR