Yayın hayatımıza başlayalı bu hafta itibarıyla 1 yıl oldu. 1’inci yaşımızda bizleri zirveye taşıyan HTKULUP.COM okuyucularımıza, takipçilerimize teşekkürler!




HT KULÜP TV programımız 3. yılını doldururken internet portalımızın bir yıl gibi kısa sürede zirveye yerleşmesi tesadüf değildir. 7 Mart 2011 günü yayın hayatımıza başlarken tarafsız, doğru ve ilkeli yayıncılığımızı, HD kalitesinde fotoğraflarla sizlerle paylaşacağımıza söz vermiştik. Yazılmayanların yazıldığı, kimsenin bilip de ‘yazamadıklarını’ cesurca sizlerle paylaştık. Yaptığımız özel haberleri zaten biliyorsunuz, ilk kez ve sadece HT KULÜP’te okuduğunuz sosyetenin ünlü isimlerinin, aşklarını, evliliklerini, ayrılıklarını, çok özel detaylarını sadece bizim sayfalarımızda gördünüz.




İş, cemiyet, siyaset, sanat ve spor dünyasının önde gelen temsilcilerinin haber portalı HT KULUP.COM’un başarısını rakamlarla sizlerle paylaşmak istiyorum.




Haftalık olarak yayınlanan sosyete dergilerinin aylık trajının binlerce katı, ''Evet yanlış okumadınız'' binlerce katı... HTKULUP.COM 1'inci yılında tartışmasız liderliğe oturdu. görüntülenen sayfalarımızın rakamı ise gurur verici. 8 milyon’un üzerinde bir rakamla sayfalarımız ziyaret ediliyor. Bu rakamlar bizlere güvenen, inanan siz okuyucularımızın eseridir. HT KULUP.COM gibi bir internet portalının bir yıl gibi kısa bir sürede zirveye taşımayı birlikte başardık.




Bitmedi yukarıda bahsettiğim başarı rakamları sadece ülkemizde değil yurtdışından, dünyanın çeşitli ülkelerinden HT KULUP.COM’u takip eden yüzbinlerce okuyucumuz var. ABD, İngiltere ,Almanya , Fransa, Hollanda ve İsviçre'den onbinlerce kişi kesintisiz olarak HT KULUP.COM’u takip ediyor. Bu rakamlar gibi çeşitli Avrupa ve Asya ülkelerinden hatta Doğu ülkelerinden bile takipçilerimiz var.




Sadece ülkemizde değil dünyanın çeşitli merkezlerinde yaşayan yerli ve yabancı okuyucularımızın da gündemi bizden takip etmesi gurur verici.




Ciner Yayın Holding bünyesinde faaliyet gösteren, çeşitli birim ve makamlarda kurumumuzu daha ileri başarı seviyesine taşımak için özveriyle çalışan meslektaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bloomberg HT, Gazete Habertürk, haberturk.com, bloomberght.com, kurumsal iletişim, reklam, bilgi işlem ve pazarlama, bize destek veren, tabii ki gecesini gündüzüne katarak büyük bir özveriyle eksiksiz işlerini yapan htkulup.com çalışanlarımıza, emeği geçen herkese teşekkürler! Bu başarı hepimizin eseridir...




Ve asıl teşekkür…




Kanal 1 TV’de başlayan yöneticilik kariyerimin ardından, Habertürk TV, HT Kulüp programı, Bloomberg HT Magazin Haber Müdürlüğü ve ardından HTKULUP.COM internet portalının yayın hayatına geçmesinde bana olan desteğini ve güvenini hiçbir zaman esirgemeyen yöneticilerim, isim vermeyeceğim ama kalbimizle, fikrimizle, duruşumuzla birbirimize olan saygı, sevgi ve tabii ki tartışmasız ‘Vizyonunuzla’ hep yanımızda oldunuz. Siz bizim yanımızda oldukça biz de kurumumuza, ülkemize, mesleğimize yakışır başarılı işlere imza atmaya devam edeceğiz.




Teşekkürler…




İyi haftalar…

rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/#!/resatbalcioglu













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR