Sosyetede kulaktan kulağa dolaşan Mehmet – Şebnem Dereli çiftinin ayrılığının ayrıntıları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.




Ünlü çifttin boşanma kararı aldıklarını ve evlerini ayırdıklarını yazdığım gün herkesin bildiği ancak söyleyemediği gerçeklerde ortaya çıkmış oldu. Mehmet - Şebnem Dereli çifti, 8 yıllık evliliklerini bitirmeye karar vermişler yaklaşık 1 aydır ünlü çift ayrı. Sizlerle bu sürpriz ayrılığın detaylarını ’Tuhaf tesadüf’ başlıklı yazımda paylaşmıştım. Yazımın HTKULUP.COM’da yayınlandığı günden itibaren telefonum susmadı; ''Evet yazdıklarının hepsi doğru hatta eksik'' diyen bile vardı. Ancak sosyetedeki bu sürpriz ayrılığı gerçek kahramanı Şebnem Dereli beni arayarak bilinmeyenleri açık yüreklilikle anlattı.




''Reşat yazdıklarının çoğu doğru, evet BOŞANIYORUZ'' dedi.




Şebnem Dereli’yi gazeteciliğe başladığım ilk yıllardan bu yana tanırım. Türkiye ikinci güzeli seçildiği gün bile kendisinin haberlerini yapmıştım. Söylediklerine, anlattıklarına değer veririm.




''Biz medeni iki insanız bizimde evliliklerimizde anlaşmazlıklarımız ufak tefek tartışmalarımız olabilir ancak senin yazdığın gibi Şamdan gece kulübünde kıskançlık veya ihanet unsuru olacak bir kadın yüzünden ayrılmıyoruz'' dedi. Şamdan’da yaşanan olayın boşanma kararı ile bir ilgisi yokmuş... Evet Şebnem Hanım bir kadınla Şamdan’da tartışmış ancak bu tartışma sadece kendisi ve kadınla ilgiliymiş yani kadının Mehmet Bey ile bir ilgisi yokmuş. (Tartışmaya konu olan kadınla ilgili detaylar bende saklı...)




Şebnem Dereli, çok önemli bir süreçten geçtiğini, üzgün olduğunu, 7 yaşındaki oğlunun bu yaşananlardan etkilenmesini istemediğini söyledi. Kendisine hak veriyorum... İki medeni insan evlenebilir, boşanabilir ama çocuklar bütün bu yaşananlardan etkilenmemeli eğer bizde eksik bilgi varsa (Şebnem Hanım iyi ki aramış) bunu düzeltebiliriz.




Sonuç olarak ünlü çift boşanıyor ancak ortada ihanet yok, kavga olsa da ayrılıkla ilgili değil. Sosyetede kulaktan kulağa dolaşan dedikodular doğru ama eksik. İşte o eksikleri de ben tamamladım. Umarım çiftler ayrılsalar da yine dost kalırlar. Her ne kadar haklarında birçok şey yazılıp çizilse de çocukları onlar için her şeyden önce geliyor. Hayat her şeye rağmen yaşama değer…




İyi haftlar…





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR