Sosyete son günlerde aşklarını ilan eden Sinan Dereli ile Bettina Machler’in ilişkisini konuşuyor… İkilinin aşk yaşadıkları daha önce söyleniyordu ancak görüntülenmediği ve ortalarda birlikte görünmedikleri için net bir şey yoktu. Bettina Machler, çocuklarının babası başarılı iş adamı Cem Hakko’dan boşandıktan sonra ciddi bir aşk ilişkisi yaşamamıştı. Fransa’da kaçak olarak yaşayan Cem Uzan ile aşk yaşadıkları iddia edilmiş hatta ikilinin bir gece kulübünde dans ederken fotoğrafları da ortaya çıkmıştı.Bu aşk ya kısa sürdü ‘ki’ doğruysa ya da sadece aynı ortamda karşılaşmanın sonucu ortaya çıkmış bir tasadüftü.




Bu kez aşk ciddi. Sinan Dereli ve Bettina Hanım geçtiğimiz hafta önce moda tasarımcısı Zeynep Tosun’un Akmerkez'deki mağazasında düzenlediği yeni koleksiyonunun tanıtım davetine geldiler ardından Nişantaşı'nda bir gece kulübünde baş başa zaman geçirirken objektiflere yansıdılar. İki sevgilinin aşk yuvası ise Swiss Otel Recidence... Mehmet Bey Bebek’teki evini kısa süre önce satmış ve Swiss Otel’in residence'inde bir daire tutmuş uzun zamandır orada ikamet ediyor.




Şimdi sıkı durun sıra asıl bombaya geliyoruz.




Sinan Dereli ile sevgilisi Bettina Machler’in gece kulübünde çekilmiş fotoğraflarında yanlarında Sinan Bey’in kardeşi Mehmet Dereli de var. Mehmet Bey’in eşi Şebnem Hanım ortalarda yok neden mi? Çünkü ünlü çift ayrılığın eşiğinde...




Şebnem Dereli geçtiğimiz haftalarda 2 aydır dolaştığı Amerika ve Afrika seyahatlerinden döndü. Kendisi arkadaş grubu ile bu seyahatlere çıkmıştı ve eşi Mehmet Bey İstanbul’daydı. Şebnem Dereli döndükten sonra eşi Mehmet Bey ile birlikte geçtiğimiz hafta önce Ayşegül Dinçkök’ün ev sahipliğinde Godiva’nın Nişantaşı mağazasında düzenledikleri yeni yıl partisine katılıyorlar. Karı koca bu partinin ardından müdavimi oldukları Etiler’deki Şamdan gece kulübüne geçiyorlar işte ne oluyorsa orada oluyor. Mehmet Bey bir ara kulüpte bulunan ve daha önce tanıdığı yabancı uyruklu bir hanımla selamlaşıyor ve sohbet etmeye başlıyor. Sohbet biraz samimileşinci Şebnem Dereli masasından kalktığı gibi kadının yanına giderek ''Hayırdır kocamı mı ayartıyorsun?'' diyerek kadına ağza alınmayacak sözler söylüyor dahası kadını tartaklıyor, eşi Mehmet Bey ne yapıyorsun demeye kalkmadan ''Ben yokken kendine sevgili bulmuşssun galiba bu ne cesaret benim olduğum ortamda başka kadınlarla konuşuyorsun'' diyerek eşiyle de şiddetli bir tartışma yaşıyor. Gece kulübünde bulunan diğer arkadaşları araya girerek ünlü çiftin kavgasını ayırıyor. Şebnem Dereli evine dönüyor tabii ki yalnız ''Bu iş burada biter beni aldattığını hissediyordum ama benim gözlerimin önünde yapacağını hiç tahmin etmemiştim'' diyerek noktayı koyuyor.




Sonuç ne mi oluyor? Mehmet Bey ağabeyi gibi Swiis Otel’de kalmaya başlıyor ama Duyduğuma göre Şebnem Dereli kararlıymış ve ''Bu iş burada biter'' diyormuş. Bakalım zamanla ne olacak kimsenin yuvası yıkılmasın isteriz ancak yazdıklarımın hepsi doğru.




Abi Sinan Dereli yeni aşkı Bettina Machler ile mutluluğa yelken açarken kardeşi Mehmet Dereli şu sıralar eşiyle boşanmanın eşiğinde.




’Az kalsın unutuyordum’ yukarıda yazdığım bütün detayları bilip de yazmayan ‘sözde gazeteci’ arkadaşlar acaba bu konuda şimdide bir kelam etmeden durabilecekler mi çok merak ediyorum.




İyi haftalar…




rbalcioglu@bloomberght.com





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR