Geçtiğimiz hafta başımız döndü demiştik haklı çıktık. Birbiri ardına düzenlenen davetler, düğünler ve etkinlikler hız kesmeden bu haftada devam etti… Cemiyet hayatının ünlü hanımlarının öncülük ettiği MİKADER yararına düzenlenen yardım balosu, Otizmli çocuklar için düzenlenen 'hediye fuarı', Demet Sabancı Çetindoğan’ın Amerikalı moda tasarımcısı L’wren Scott onuruna verdiği davet, yine ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.


Ancak haftaya damgasını vuran ve hala konuşulan haftanın en önemli organizasyonu Mehmet Çolakoğlu ile Selin Özsüer’in Çırağan Sarayı'nda düzenledikleri düğün davetiydi.




Geride bıraktığımız 2011 yılı içerisinde birçok düğün daveti yapıldı. Sosyetenin genç temsilcileri mutluluğa adım attılar fakat bence yılın düğünü bu oldu. Selin Özsüer ve Mehmet Çolakoğlu’nun düğününe iş, siyaset ve cemiyet dünyasından 600 seçkin davetli katıldı.




Hanımların ‘Derin’dekolteli şıklıkları düğünü gölgede bıraktı.




Bu muhteşem düğün daveti, sosyetenin ünlü hanımlarının şıklık yarışına sahne olmasıyla birlikte adeta Holywood yıldızlarını aratmayacak bir güzellik ve zarafet içerisindeydiler. Davetlerde en çok konuşulan ve hatta en iddialı kıyfafetiyle ön plana çıkan isim Derin Mermerci oldu.




Bildiğiniz gibi Derin Mermerci yılın büyük bir bölümünü Fransa’da kaçak olarak yaşayan sevgilisi Cem Uzan’ın yanında geçiriyor. Yaz aylarından bu yana Fransa’da olan Derin Hanım, genç çiftin düğün daveti için İstanbul’a geldi ama ne geliş! Güzel sosyetik, belli ki burada olmadığı günleri unutturmak için 'Derin’ bacak ve göğüs dekolteli Emilio Pucci imzalı oldukça iddialı bir kıyafet tercihi ile düğüne damga vurdu.




Derin Mermerci bence ‘bir mesaj’ veriyor. 'Ben her zaman varım’ diyor. Nasıl mı? Türkiye’de olmadığı zamanlar sosyetik güzelden pek bahseden yok. Aşk, tatil, eğlence ve arada bir de olsa Cem Uzan ile evlenecekleri dedikodularından öte bir haber çıkmıyor. Kendisi de bunu bildiği için ''en güzel, en çekici ben olmalıyım'' dercesine iddialı bir kıyafet ile davete katılıyor ve herkesin önüne geçmeyi başarıyor. Sadece davetlerde değil; güzel sosyetik, müdavimi olduğu Nişantaşı caddelerinde de şık kıyafetleri ile objektiflere poz vermeden Fransaya’dönmüyor.




Sadece Derin Hanım değil tabii ki... Derin Hanım’dan da güzel ve çekici ünlü hanımlarımız davetlerde şıklıklarıyla ön plana çıktılar. Kendilerine has giyim tarzı ile objektiflere yansıyan sosyetenin en şık hanımlarının başında Ronit Gülcan geliyordu. Ronit Hanım, göğüs dekolteli kıyafetiyle haftanın en çok konuşulan ismi oldu.




İki çocuk annesi olmasına rağmen fit ve hanımefendi giyim tarzı ile Edvina Sponza adeta göz kamaştırdı. Gamze Dinçkök Yücaoğlu, Banu Çarmıklı, Sanem Tezman, Didem Antebi, Elif Dürüst (modacısına özel bir elbise diktirmişti) Reyhan Demirören, Ceylan Çapa ve davetlerin ayrılmaz ikilisi yakın arkadaşlar Bahar Şer ile Reyhan Çitçi haftaya damgasını vuran sosyetenin ‘şık’ hanımlarıydılar.




Sosyal hayatın tüm reklerini tüm canlılığıyla yaşadığımız bir haftayı daha geride bıraktık. Artık yılın son ayı aralık ayının ilk haftasındayız bu hafta itibarıyla yeni yıl partileri başlayacak. Yeni yıl heyecanını hep birlikte sizlerle paylaşacağız…




İyi haftalar…

rbalcioglu@bloomberght.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR