Contemporary İstanbul, TESYEV gecesi, Zorlu davet, Vural Gökçaylı defilesi, Divan’da ünlü hanımların şık masaları, TEGV için özel gala... Sosyeteyi buluşturan düğün ve Suzan Sabancı Dinçer’in Contemporary için verdiği özel davet..


Yukarıda sıralamış olduğum özel davet ve etkinliklerin tamamı geride bıraktığmız hafta içerisinde gerçekleştirildi. Özel davetler ardı ardına hız kesmeden sosyetenin ünlü isimlerini ağırladı. Adeta başımız döndü biz organizasyonlara yetişmekte inanın güçlük çektik... Düşünün artık sosyete ordan oraya koşturmaktan helak oldu, adeta başı döndü.


Haftanın hiç şüphesiz ki en önemli etkinliği Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde bu yıl altıncısı düzenlenen Contemporary sanat fuarıydı. 20 ayrı ülkeden 526 sanatçının 3000 eseri sanatseverlerle buluştu. Bloomberg HT’nin medya sponsorluğunu üstlendiği sanat fuarı kapsamında ilk davet başarılı iş adamı Ahmet Zorlu’nun, 'Zorlu Holding' adına verdiği davet organizasyonuydu. Bir gün sonra yapılan Contemporary açılış daveti adeta ünlü isimlerin akınına uğradı. İş, cemiyet, siyaset, medya, spor ve sanat dünyasının seçkin temsilcileri açılış davetindeydiler. Aynı gün yine Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde TEGV yararına başarılı sinema yönetmeni Çağan Irmak’ın son filmi Dedemin İnsanları’nın galası gerçekleştirildi. Vakıf yararına yapılan galaya sosyetenin genç temsilcileri katılımlarıyla destek verdiler.

Haftanın bir diğer en önemli etkinliği ise Çiğdem Simavi’nin ev sahipliğinde Divan Oteli'nde gerçekleştirildi. KÜSAV işbirliğiyle gerçekleştirilen ve ünlü hanımların kendi masa dekorasyonlarını tasarladıkları organizasyona, ünlü hanımlar tam kadro katılmışlardı. Çiğdem Hanım’a bir de teşekkür borcumuz var bu davetle ilgili. Divan Oteli'ndeki organizasyona Çiğdem Hanım’ın isteğiyle sadece HT KULÜP objektiflerinin görüntü almasına izin verildi. Arkadaşlarımız davetin ayrıntılarını görüntülediler ve bütün meslektaşlarımızla paylaştık. Çiğdem Hanım içeride medya mensuplarıyla ilgili bir hengame yaşanmaması için sadece HT KULÜP’e izin verdi ve paylaşmamazı istedi. Bize ve ekibimize güvendiği için teşekkür ediyorum.

Yazımın başında da belirttiğim gibi adeta baş döndürücü bir haftaydı yazmakla bitmez... Davetlerin ve etkinliklerin ayrıntılarını, gününde ve anında sizlerle HT KULÜP olarak paylaştık. Bence haftanın hatta yılın düğün daveti geride bıraktığımız hafta sonu gerçekleştirildi. Mehmet Çolakoğlu ile Selin Özsüer’in Çırağan Sarayı'nda mutluluğa adım attıkları düğün daveti sosyeteyi buluşturdu. 800 seçkin davetli topluluğunun katıldığı düğünde ünlü hanımlar adeta şıklık yarışı içerisindeydiler.




Renkli bir o kadar da hızlı sosyal hayatın tüm heyecanını içinde yaşadığımız bir haftayı geride bıraktık. İnanın bizimde başımız döndü. Yazılacak söylenecek çok şey var birazını da haftaya saklayalım... Şimdilik bu kadar yeter haftaya görüşmek dileğiyle...

İyi haftalar…





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR