Malum bütün bir ulus olarak zor günler geçirdik. Terör, şehitlerimiz, deprem ve ardından bastıran kış soğukları morallerimizi alt üst etmişti.




Geride bıraktığımız 5 günlük bayram tatili herkes için bir rahatlama, nefes alma sevdiklerimizle birlikte bir kez daha bütünleşmek ve kucaklaşmak için fırsat oldu.




Sosyetenin ünlü isimlerinin büyük bir çoğunluğu tatillerini yurtdışında geçirdiler. Tatilin başladığı ilk gün olan 4 Kasım Cuma günü Atatürk Havalimanı büyük bir yoğunluk yaşadı HT Kulüp ekipleri ünlü isimlerin tatil ayrıntılarını detaylarıyla sizler için görüntüledi ve sizlerle anında paylaştı.




Alara Koçibey’in Cem Uzan’dan boşandıktan sonra yapmış oldukları anlaşma gereği bu bayramda da çocuklarını Paris’e götürerek babalarıyla bir arada olduklarını ilk kez bizden okudunuz. Alara Hanım’ın Cem Uzan’ın ilk evliliğinden olan oğluyla da yakından ilgilendiği, geçirdiği kaza sonrası tekerlekli sandalye ile seyahat etmek zorunda kalan Alara Hanım’ın oğlu Renç Emre Uzan ile de bir arada ailece tatil yaptıklarını sizlerle paylaştık.




Sosyetenin ünlü hanımlarından Elif Dürüst, kızını annesi Gül Dürüst ve eniştesi Neşet Yalçın ile birlikte tatile göndermişti. Tatil dönüşü kızını havalimanında karşılayan Elif Hanım’ın duygu dolu kareleri HT Kulüp objektiflerine yansıyan diğer bir ayrıntıydı.




Bu bayram tatili az önce de belirtiğim gibi yediden yetmişe herkes için bir rahatlama ve arınma tatili oldu. Ünlü isimlere ait tatil ayrıntılarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Özellikle New York, Londra, Paris ve Dubai gibi dünyaca ünlü merkezlerde kim, kiminle tatilini geçirmiş, neler olmuş, neler yaşanmış hepsini detaylarıyla HT Kulüp’te bulabilirsiniz.




Tatil bitti ve herkes işine geri döndü...




İyi haftalar…




rbalcioglu@bloomberght.com





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR