Aslında yazılacak çok şey vardı geçtiğimiz haftaya dair… Ancak içimden yazmak gelmiyor…




Sanat etkinlikleri, açılışlar, renkli davetler, sokaklar, Nişantaşı, aşklar, ayrılıklar, renkler, duygular ve daha nelerrr nelerrrr… Hepsini yok ettiler.




Geride bıraktığımız hafta, Türkiye'nin yüreği yandı. 24 ilde yaşanan acı, tüm ülkeyi sardı. Hepimizin ocağına ateş düştü, yüreği yanan annelerin acısını tüm ülke olarak biz de paylaştık, hepimizin yüreği dağlandı. Annelerin gözyaşları, gözyaşlarımıza karıştı; babaların ''Vatan sağ olsun'' söylemleri bir kez daha canımızı yaktı, ülke olarak adeta yasa büründük. Hakkari Çukurca'da meydana gelen hain saldırıda şehit olan evlatlarımız yüzünden ulus olarak teröre lanet ettik. 24 vatan evladının şehit olmasına, 18'inin yaralı olmasına ulus olarak kayıtsız kalmadık. Ülkenin dört bir yanında terörü lanetleyen yürüyüşler yapıldı, birçok yayın organı eğlence programlarını yayınlamadı hatta bazı radyolar, yayını durdurma kararı aldı. Duyarlı olan işletmeler ve gece kulüpleri kapılarını müşterilerine kapadılar, ünlü markaların basın lansmanı ve birçok organizasyon iptal edildi bir süreliğine..




Aslında ne mi oldu? Bizim birkez daha birbirimize sıkıca bağlanmamıza bütün bir ulus olarak tek yürek tek yumruk olarak kenetlenmemize neden oldu. Bütün ulusumuzun başı sağolsun şehitlerimiz nur içinde yatsın...




Yeni bir haftaya başladık yine çok özel konserler, davetler, açılışlar iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren organizasyonlarla bir arada olacağız, hayatımıza kaldığımız yerden ancak yaşananlara duyarsız kalmadan inadına hayatımıza devam edeceğiz..




Güzel bir hafta dileğiyle…

İyi haftalar…

rbalcioglu@bloomberght.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR