Firari Cem Uzan ile tam bir yıldır aşk yaşayan sosyetik güzel Derin Mermerci evlenecek mi?




Yukarıdaki sorunun cevabını sosyete bir yıldır arıyor. Evlenme teklifi yapıldı, evleniyorlar. Yakında nikah masasına otururlar vs…




Cem Uzan, çocuklarının annesi Alara Koçibey ile boşanma davası sürerken Derin Mermerci ile aşk yaşamaya başlamıştı. Artık söylemeye gerek yok bu aşkı HT KULÜP objektifleri Uzan’ın kaçak olarak yaşadığı Paris sokaklarında tescillemiş ve ilişki gün yüzüne çıkmıştı. Derin Mermerci şüphesiz sosyetenin en güzel hanımlarından... Renkli sosyal hayatı kadar aşk ilişkileri de çok konuşuldu. Ancak en çok konuşulan Uzan ile yaşadığı bu aşk ilişkisiydi ki hala konuşuluyor.




Son zamanlarda Cem Uzan’ın Alara Koçibey’den resmen boşanmasıyla birlikte, ikilinin evlenecekleri hatta Uzan’ın Paris’te düzenlediği doğum günü partisinde nişan yüzüklerinin takıldığı bile iddia edilmişti. Derin Mermerci sık sık İstanbul’a geliyor dostlarıyla ve alilesiyle hasret gideriyor, birkaç davet organizasyonunda boy gösteriyor ve ardından Paris’e sevgilisinin yanına dönüyor.




Derin Hanım son olarak İstanbul’a, 20 gün önce geldi dostlarıyla hasret giderdi. Cem Uzan ile ilişkilerinin birinci yıldönümünde yani ekim ayının ilk haftasında Paris’e dönecekti ancak ‘rötar’yaptı ve bir süre sonra dönme kararı aldı. Derin Hanım, İstanbul’dayken Yargıtay 5’inci Ceza Dairesi, İstanbul 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nce “Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, sahte resmi belge düzenlemek, kamu kurum ve kuruluşlarını dolandırmak”suçlarından 23 yıl 6 ay hapse çarptırılan Cem Uzan’ın cezasını onadı. Derin Hanım bu kararın çıktığı gün Paris’e sevgilisinin yanına döndü. Haberi alan Cem Uzan’a destek olup ve ben yanındayım diyordu.




Uzan ve Mermerci evlilik söylentileri içerisinde Avrupa’nın romantik şehri Paris’te aşklarını yaşarken ikinci bir bomba açıklama geldi.




''Yök öyle bir şey!''... Derin Mermerci’nin annesi Ender Mermerci Nişantaşı'nda erkek arkadaşı Hermen Van Alkamade ile dolaşırken muhabir arkadaşlarımızın sorduğu ve herkesin merak ettiği o soruyu cevapladı. Kızı Derin Hanım’ın firari Cem Uzan ile evlenmesine nasıl bakıyordu? Ender Hanım kısa ve net bir cevap verdi.''Yok öyle bir şey!''... Ben kızımın evlenmesini istemiyorum. Kızım olgun bir insan ve kendi kararlarını verebilir, yaşadığı ilişkilere saygı duyarım ancak evliliğin ciddi bir müessese olduğunu vurgulayarak küçük kızı Derin Mermerci’nin evliliğine açıkça karşıydı.




Sosyetede aylardır kulaktan kulağa konuşulan ve herkesin merak ettiği ilişki Ender Hanım’ın vesayeti altına girmişti. Bakalım bundan sonra ne olacak? Gerek Derin Mermerci gerekse Cem Uzan şimdiye kadar pek çok konuda karşımıza çeşitli sürpriz kararlarla çıktılar. Önümüzdeki günlerde tüm bu yaşananlara ve konuşulanlara rağmen bir sürpriz daha yapabilirler mi bekleyip göreceğiz…




İyi haftalar…




rbalcioglu@bloomberght.com





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR