Ne haftaydı ama... Birbiri ardına düzenlenen davetler, sergiler, açılışlar ve birçok etkinlik adeta geçtiğimiz hafta başımızı döndürdü. Biz bile o kadar ekibimiz olmasına rağmen hepsine ucu ucuna yetiştik.

İstanbul Fashion Week etkinliğini yeni bitirmiştik ki, hafta başından itibaren sanat organizasyonları ardı ardına düzenledikleri davetlerle iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini buluşturdu. Başarılı iş adamı Halit Narin’in Tekstil İşverenleri Sendikası'nın 50. yılı nedeniyle Çırağan Sarayı'nda verdiği davet, iş dünyasını buluştururken, 12. İstanbul Bienali start aldı. İlk sanat daveti Lütfi Kırdar’daydı. İstanbul’un yeni çağdaş sanat platformu Art Beat İstanbul, ünlü hanımların yoğun ilgisiyle başladı. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı başta olmak üzere, birçok sanat sever ünlü hanımımız gecedeki yerlerini almıştı. Ve hemen bir gün sonra Hasköy’deki tarihi iplik fabrikasında Taha Tatlıcı ve Melkan Tabanlıoğlu’nun ev sahipliğinde muhteşem bir sergi açılışı gerçekleştirildi. Cem Hakko geceye, sevgilisi Ronit Gülcan ile el ele katıldı. Serdar Bilgili ilk kez sevgilisi Amelie Latournald ile samimi pozlar verdi. Pırıl Güleşçi’nin ‘Roman’ sponsoruluğunda tarihi Tahtakale Hamamı'nda açtığı sergi, İstanbul Bienali ile birlikte eş zamanlı olarak sanat severlerle buluştu.

Koç Holding haftanın sanat etkinliklerinde önemli rol oynadı. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un, başarılı iş adamı Bülent Eczacıbaşı ile birlikte ev sahipliği yaptığı İstanbul Modern’de gerçekleştirdikleri 12. İstanbul Bienali açılış daveti, haftanın en çok kunuşulan davetleri arasındaydı. Davetin onur konuğu Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’dı. Emine Hanım geceye küçük kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte katıldı. Siyaset dünyasından birçok ismin katıldığı davete, sosyetenin seçkin isimleri büyük önem vermişlerdi. Ünlü hanımlar adeta şıklık yarışı içerisindeydiler, kimi ararsanız İstanbul Modern’deki davetteydi. Oya Eczacıbaşı şıklığıyla davetin ev sahibi olarak ön plana çıktı.

Haftanın finali Nişantaşı'ndaydı. Fashion’s Night Out, tam bir karnaval havasında start aldı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül olmak üzere, iş dünyasının önemli kurumlarının katkısıyla başlayan alışveriş günleri ünlü isimleri buluşturdu. Nişantaşı'nda nereye baksanız sosyetenin ünlü isimlerini alışveriş yapaken görebiliyordunuz. Zaten mağazaların 1 gecede 60 milyon TL ciro yapmaları etkinliğin ne kadar başarılı olduğunu da ortaya koyuyor. Haftanın bütün bu etkinliklerinin detaylarını anında ve hızlı bir şekilde HT KULUP.COM farkıyla sizlerle paylaştık.

Bayram sonrası sosyal hayatta, renkli ve bir o kadar da hızlı başlayan dopdolu bir haftayı geride bıraktık; adeta başımız döndü...




İyi haftar





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR