Tatil bitti artık herkes işe geri döndü. Sosyetenin, iş dünyasının ünlü temsilcileri dünyanın dört bir yanında dokuz günlük bayram tatillerini geçirdiler.




Tatil öncesi sizlere HT KULÜP olarak ünlü isimlerin tatil ayrıntılarını bütün ayrıntılarıyla aktaracağımızı belirtmiştim. Ekibimiz başta güney sahillerimiz olmak üzere Türkiye’yi adım adım dolaştılar bayram boyunca kim, nerede, nasıl ve kiminle tatilini geçirmiş anında sayfalarımızda sizlerle paylaştık.




Bodrum bu bayramda da tatilin en çok ilgi gören tatil merkezi oldu. Şimdiye kadar objektiflerimize yansımayan pek çok ünlü isim Bodrum’da objektiflerimize yansıdılar. Başarılı iş adamı Yalçın Sabancı, kızı Aysen Hanım, Türkan Sabancı, eski TİM Başkanı Oğuz Satıcı ve Galatasaray Teknik Drektörü Fatih Terim ile As Başkan Ali Dürüst’ün çok özel fotoğrafları HT KULÜP’te yer aldı. Hepsini tek tek yazmak istemiyorum. Siz zaten anında hepsinden haberdar oldunuz.




Dokuz günlük tatilin ilk gününden itibaren Atatürk Havalimanı'nda konuşlandık. Sosyetenin pek çok ünlü ismi yurt dışını tercih etti. Başta Fransa, Amerika ve Avrupa olmak üzere dünyanın gözde tatil merkezlerine gittiler. Ömer - Arzu Sabancı, Cem - Ümit Boyner, Bülent - Oya Eczacıbaşı, Fatoş - Emir Sarıgül, Begüm - Adnan Şen çiftleri, tatillerini yurt dışında geçiren ünlü isimlerden bazıları. Kulağıma gelen birçok dedikodu var. Özellikle Fransa’nın gözde tatil merkezleri St. Tropez ve Cannes’a gidenler ilginç dedikodular anlatıyorlar. Kim, kiminle, nerede, nasıl tatilini geçirmiş hepsini sizlerle ayrıntılarıyla paylaşacağım biraz sabır.




Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, bayram tatilini kızı Esra Koç ile birlikte Slovenya’nın Boveç şehrinde gerçekleştirilen Uluslararası Planör Pilotluğu yarışlarında geçirdi. Mustafa Bey, Türkiye adına yarıştığı turnuvada şampiyon oldu ve çifte bayram yaşadı. Bayramda aldığımız en güzel haberlerden birisiydi bu. Mustafa Bey ve ekibini bir kez daha kutluyoruz.




Artık tatil de yaz da bitti. Geride bıraktığımız yaz sezonu boyunca sürpriz aşklar, ayrılıklar, birçok organizasyon 2011 yazına damga vurdu. Zaman çabuk geçiyor. Sosyal hayat tüm renkliliğiyle devam ediyor ve sonsuza dek de devam edecek..




Güzel bir hafta dileğiyle...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR