Yaz sezonu oldukça hareketli geçiyor… Bende yıllık iznimin bir bölümünü kullanarak 1 yıllık yorgunluğumu 1 hafta boyunca Bodrum’da ailemle birlikte dinlenerek geçirdim...

Bodrum'un gittikçe trendi düşse de bu yazın en hareketli merkezlerinden birisiydi. Sosyete Göcek, Çeşme ve Mykonos’tan sonra en çok Bodrum’da karşımıza çıktı. Bir haftalık tatilim boyunca Bodrum’da fazla dolaşamadım ancak neler olup bittiğini anında öğrendim desem yalan olmaz... Ramazan ayı nedeniyle Bodrum oldukça sakın görünse de ünlü isimler tatil için sakin bir döneme giren Bodrum’u tercih etmişlerdi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Bodrum’daydı. Duyduğuma göre Mustafa Bey özel teknesini Cennet Koyu'na demirlemiş ve siyesetten uzak stres atıyor. Mustafa Bey’i görenler şaşırmış, nedeniyse başarılı Belediye Başkanı'nın sakal bırakmış olması. İlk duyduğumda ben de şaşırdım ama görmek isterdim her zaman fit ve traşlı olarak görmeye alıştığımız Mustafa Sarıgül sakallı olarak nasıl görünüyor?

Ramazan’da Bodrum’da tatil keyfi yapanlar arasında Ömer - Arzu Sabancı, Ayşegül - Ömer Dinçkök ve Osman - Zeynep Çarmıklı çiftleri de vardı. Bülent - Oya Eczacıbaşı çifti Bodrum’daki evlerinde mini bir dost daveti verdiler. Çok özel davete yukarıda belirttiğim ünlü isimlerin yanı sıra çok yakın aile dostları da katılmış. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen davet, şu sıralar Bodrum’da konuşulan ilk konular arasında.




Türkbükü, ikoncanlar ve medyatik güzeller tasını tarağını toplayıp İstanbul’a dönünce adeta sinek avlıyor. Mekanlar akşam saatlerinde yemek müşterisi bulabilmek için yoldan geçen, akşam yürüyüşüne çıkmış tatilcilere menülerini gösteriyorlar. Zaten iş dünyasının önemli temsilcileri ve sosyete, özel teknelerinde vakit geçirmeyi sevdiği için Türkbükü'nde ünlü bir isme rastlamak mümkün değil.

Bodrum, Ramazan ayını böyle geçirirken herkes birbirine, ''Sosyete nerede?'' diye soruyor. Kimi, ''Sosyete İstanbul’a döndü'' diyor, kimiyse Fransa’da olduklarını söylüyor. Benim duyduğum sosyete şu sıralar inzivaya çekilmiş durumda... Ağustos ayının ikinci haftasından sonra St. Tropez ve Canness’a doğru yola çıkacak. Çünkü uzun bir tatil yapmak isteyenler 9 günlük bayram tatilini de fırsat olarak değerlendirecekler…




Tatil bitti ve daha enerjik daha heyecanlı olarak işime döndüm, bayrama kadar artık tatil yok...

İyi haftalar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR