Sosyete ve iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin sosyal yardım projelerine ne kadar önem verdiklerini katıldıkları organizasyon ve etkinliklerden biliyoruz. Duyarlı insanlar nerede ve nasıl olursa olsun, bu tür organizasyonlara katılımlarıyla her koşulda destek veriyorlar.




Açık Kapı ve Bir Dilek Tut Dernekleri yararına düzenlenen dünyaca ünlü Roberto Bolle ve arkadaşlarının bale gösterisi tam anlamıyla muhteşemdi.




Kimi ararsanız Açıkhava'daki yerini almıştı. Nevbahar Koç ve Carol Hakko başta olmak üzere, bu organizasyonda emeği geçen bütün dernek yöneticilerini ve üyelerini tebrik etmek gerekir.




Sosyetenin seçkin isimleri tatillerine ara vermiş İstanbul’a gelerek katılımlarıyla geceye destek vermişlerdi. Ünlü hanımlar Çırağan Sarayı veya Boğaz'da elit bir otelde verilen davete gider gibi Açıkhava Tiyatrosu'ndaki organizasyona, şıklık ve zarafetleriyle de damga vurdular. Alara Koçibey, Elif Dürüst, Burçak Sayılgan, Caroline Koç, Ayşe Çavuşoğlu, Melisa Eliyeşil, Maya Portakal, Oya Eczacıbaşı ve daha birçok ünlü isim bronz tenlerini gösteren şık kıyafetleriyle gecede bütün dikkatleri üzerlerine topladılar. Sosyetenin ünlü çiftleri objektiflere bir kez daha mutluluk pozları verdiler.




Gösteriyi izleyen binlerce elit isim Roberto Bolle ve arkadaşlarını dakikalarca alkışladılar. Asıl alkışı dernek yöneticileri fazlasıyla hak etti.




Geceden elde edilen gelir çocukların eğitimi başta olmak üzere çeşitli faaliyetlerde kullanılacak.




Böyle bir geceyi düzenleyen, emeği geçen, katılımıyla destek veren herkese teşekkür ediyorum.




Bence bu yazın hatta bu yılın en önemli organizasyonu buydu. Tabii ki birçok davet, düğün ve konser organizasyonu gerçekleştiriliyor. Ancak böyle bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmek, uygulamak ve alkışı hak etmek büyük bir başarıdır.




İyi haftalar...

rbalcioglu@bloomberght.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR