Yazın gelmesiyle birlikte sosyete güney sahillerine akın etmiş Bodrum, Göcek ve Çeşme gibi gözde tatil merkezlerine gitmişti.




Tatil sezonunun tam ortasında bulunduğumuz hafta İstanbul iki önemli yaz düğününe ev sahipliği yaptı. İş dünyasının önde gelen temsilcileri ve elitler tatillerine ara vererek bu düğün organizasyonlarındaki yerlerini aldılar.




Haftanın en önemli düğün daveti Four Seasons Otel'deydi... Orjin Grup ortaklarından başarılı iş adamı Zafer – Simper Kurşun çiftinin oğulları Mert Kurşun, Seda Bahçeli ile mutluluğa adım attı. İş, siyaset ve cemiyet hayatının önemli temsilcileri Zafer Bey'in ev sahipliğinde yerlerini almışlardı. Güney sahillerinden bronz bir ten ile dönen sosyetenin gözde hanımları düğün davetinde adeta şıklık yarışı içerisindeydiler. Ayrıntıları sayfalarımızda görebilirsiniz.




İstanbul sosyetesini buluşturan ikinci düğün davetiyse Esma Sultan yalısındaydı. Özellikle sosyetenin genç temsilcileri bu düğünde buluşmuştu. Faruk - Hatice Süren çiftinin oğulları Emir Süren, İdil Gülhan ile hayatını birleştirdi. Boğaz'ın eşsiz güzelliği içerisinde mutluluğa adım atan genç çifti yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.




Güney sahilleri 1 haftalığına boş kaldı ancak bu düğün davetlerinin ardından yeniden hareketleneceğe benziyor. Zira İstanbul’daki sıcak havalar ve nem insanı bunaltıyor. Göcek sezonu yavaş yavaş bitiyor, Bodrum zaten bildiğimiz gibi kimi ararsanız orada 'ama' gerçek elitler yavaş yavaş St. Tropez hazırlıklarına başladı. Bu yıl ramazan ayının da ağustos ayına denk gelmesiyle birlikte elitler Fransa’nın gözde tatil merkezlerindeki rezervasyonlarını yaptırdı bile…




Kurşun ve Süren Aileleri'ne mutluluklar…




İyi haftalar...




rbalcioglu@bloomberght.com





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR