Geride bıraktığımız hafta içerisinde İstanbul iki farklı moda organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Gisele Bündchen’in lansman daveti bunlardan ilkiydi. Suada’da gerçekleştirilen davete bence beklenen ilgi gösterilmedi. Nedenini bilmiyorum ama bu kadar pr ve reklam kampanyasının sonucu bu olmamalıydı. Gecede davetlilerden çok basın görevlisi vardı. Hemen hepsi dünyanın en çok kazanan modeli Gisele ile fotoğraf çektirip köşesinde yayınladı, bence iyi bir hatıra olur onlar için.




Haftanın ikinci moda organizasyonu ise Vanessa G ‘nin Londra’dan sonra İstanbul’da düzenlediği defileydi. Vanessa G’nin defilesine katıldım, davetliler daha çok yabancı misafirlerdi, podyuma çıkan modellerin tamamı yabancıydı, neden yerli modellerimizden kullanmadılar merak ettim ama cevap alamadım. Organizasyonun backstage'ini Fatoş Yalın yönetimindeki Marie Claire ekibi görüntüledi. Ayrıntıları Marie Claire’nin mayıs sayısında bulabilirsiniz. Four Seasons Oteli'ndeki Vanessa G. defilesine katılanlar arasında ünlü sayısı azdı ama iki medyatik güzel Deniz Berdan ve Eda Taşpınar gözüme çarpan tanıdık simalardı. İkili aynı masaya oturdu ve dikkatle defileyi izlediler, bolca modeller üzerine dedikodu yaptılar. Kendilerine pek fazla ilgi olmayınca defile biter bitmez ayrıldılar. Alışık değiller herhalde böyle durumlara ama her zaman da ilgi odağı olamazsınız, siz de ‘birbirinizin fotoğraflarını’ ve en azından benim ilgimi çektiniz.




HT KULÜP FARKI




Artık kendimizi yazmak, anlatmak istemiyorum ama elimde değil. O kadar güzel,özel ve iddialı işler yapıyoruz ki altını çizmek gerektiğini düşünüyorum. Cemiyet hayatının en güzel hanımlarından Sanem Tezman ilk kez ve sadece HT KULÜP’e röportaj verdi. Meslektaşlarımız kıskanacak ama bu biraz da güven ve tarafsız yayıncılık meselesi. Yazı işleri müdürümüz Reşit Özet çok özel fotoğraf çekimi eşliğinde Sanem Tezman ile sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Ayrıntılarını sayfalarımızda göreceksiniz. Bu röportaj hangi yayın organında olursa olsun kapağa taşınacak bir röportajdır. Bize güvendikleri ve tarafsızlığımıza inandıkları için herkese teşekkür ediyorum..




Unutmadan HT KULUP’ten alıntı yapan meslektaşlarıma kızmıyorum, niye mi? Artık herkes doğru, güvenilir ve ilklerin nerede yayınlandığını bildiği için. Kaynak göstermeseler de cemiyet haberlerinde merkezin "HT KULÜP" olduğunu istemeden de olsa vurguladıkları için. Kafanızı kuma gömerek gerçeklerden kaçamazsınız..




İyi haftalar…



rbalcioglu@htkulup.com





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR