Kış aylarının rehaveti yavaş yavaş kalkıyor. Havalar hala soğuk olsa da yaklaşan bahar aylarıyla birlikte davetler de hız kazanmaya başlıyor.

Önümüzdeki hafta gerçekleşmesi düşünülen davetlerin ilki İstanbul Modern'de yapılacak. Davetin ev sahibi İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı olacak. Sergi açılışıyla birlikte basın toplantısı yapılacak.

Ardından İş Kuleleri'ndeki Koç Ödülleri de önümüzdeki haftanın bir diğer önemli daveti... İş ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin hazır bulunacağı gecede, HT Kulüp ekibi de anbean takip edecek.

Geçtiğimiz haftaya göz atacak olursak, işkadını Demet Sabancı Çetindoğan ile Hülya Biren ev sahipliğinde düzenlenen 14 Şubat Sevgililer Günü daveti ve hemen ardından gerçekleşen Tarkan konseri haftaya damga vurdu. İstanbul'daki İskoç gecesi, işadamı Cem Boyner'in ikiz kızlarından Elif Boyner ile Cihan Ayger'in sade düğünde kimi ararsanız oradaydı.

Elif Boyner, balayına bile gitmeden festivaller düzenlemeye devam ediyor. Hafta sonu kendi markası olan Sweaters adına güzel bir etkinliğe imza atacak.

Uludağ'da yaşanan kar festivali, kayak müzik ve eğlenceyi bir araya getirdi diyebilirim. İstanbul'un yoğun iş koşuşturmasından bunalan iş dünyasından ünlü isimler, dört günlüğüne Uludağ'a gitmişti.

Dedim ya bahar kapıda... Açılışlar, davetler, sanat etkinlikleri ve daha birçok renkli organizasyon bahar aylarını daha da hareketlendirecek.

Herkese iyi hafta sonları...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR