Sömestr heyecanı sardı herkesi... Bir haftadan fazlasını geride bırakmamıza rağmen hala herkes tatil planı yapıp yola çıkıyor. Dönemin yorgunluğunu atmak isteyen minikler kadar velileri de bu yorucu tempoda biraz nefes almak istiyorlar. Hal böyle olunca tatil programları havalarda uçuşuyor.

Hatta öyle ki önce sıcak havaya gidip ardından dağa giden bile var... Geçtiğimiz hafta çocuklarıyla Dubai'ye giden Hande Acar, Türkiye'ye dönüp dağa çıkmaya hazırlanıyor.

Emil-Şükran Güzeliş çifti, tatil için Vietnam'ı tercih etmiş. Tabii sıcak havalardan vazgeçmeyenler de var. Her sene yılın bu aylarında Phuket'i mesken tutan Serap-Volkan Sarı çifti de yine aynı adreste soluğu aldılar.

Bir de klasik tatilden şaşmayanlar var tabii.. İstanbul'a yakınlığıyla bilinen Uludağ'dan vazgeçmeyenler bu sene de tatil başlar başlamaz soluğu dağda aldı. Ozan-Bahar Şer, Ahmet Güneştekin, Hayri Yazıcı, Gülşah-Ender Alkoçlar ve daha nice isim kayak tatili yapıyor.

Uludağ yerine Erzurum Palandöken'e gidenler de oldu. Murat Aşık, kardeşi Eda Aşık, Hakan Ateş kayak yaparak Palandöken'in tadını çıkardı.

İstanbul'da ailesiyle kaliteli zaman geçirenleri de unutmamak lazım tabii. Çocuklar tatilin tadını doyasıya çıkarıyor desem yanlış olmaz. Hiç şüphe yok ki çocuklar ve velileri on beş günlük tatilde dinlenerek, yeni eğitim dönemine yenilenerek girecek.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR