Nihayet soğuk günleri geride bırakıyoruz... İstanbul'da mart ayı ile birlikte güneş yüzünü göstermeye başladı... Soğuk havalar, yerini pozitif enerjiler bırakıyor. Bahar ayları İstanbul'un sosyal hayatını da renklendiriyor.

Yakında İstanbul modaya doyacak. 19-22 Mart tarihleri arasında başlayacak olan Mercedes Benz Fashion Week Istanbul etkinliği için geri sayım başladı. Yine birbirinden iddialı defileler, İstanbullu modaseverlerle buluşacak. Ben de bu moda organizasyonunu merakla bekliyorum.

İş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin bahar ajandası da şimdiden doldu. Hemen hemen her gün bir davet ve etkinlik olacak. Eminim gündüz ve gece davetlerine, yine her zamanki gibi ilgi fazla olacak.

Cemiyet hayatının modasever hanımları da yeni sezona hazır. Baharlık kıyafetleri çoğu dolabından çıkardı hatta yeni sezon için alışveriş merkezlerini dolduranlar var. Dünyaca ünlü markaların kıyafetlerinden alışveriş yapan hanımlar, Nişantaşı caddelerini arşınlıyor.

Bir de yaz aylarına incecik girmek isteyenler var tabii. Üçüncü çocuğu Lia'yı kucağına alan Pınar Sabancı, doğum kilolalarından kurtulmak için deniz kenarında sabah akşam yürüyor. Fit güzellerden Yasemin Özilhan ise pilates ve yaparak form tutuyor ve spor salonundan çıkmıyor diyebilirim. Sosyetenin ünlü ismi Ahu Aysal da geçtiğimiz gün Bebek sahilinde yürüyüş yapıyordu. Yaz-kış demeden koşuya çıkan Zeynep Üstünel de hiçbir zaman sporunu aksatmayan isimlerden.

Dedim ya baharla birlikte herkesi ayrı bir telaş sarıyor... İstanbul'da bahar her zaman ayrı güzellikte yaşanıyor...

Baharın güzelliğini yaşayacağınız güzel günler dilerim...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR