Sömestr tatilininin sona ermesiyle yurt içinde 120 bin tatilci, yurtdışında ise 5 bin tatilci ülkemize geri döndü.

Çocuklar okullarına ebevynler işlerinin başına geçti. Hal böyle olunca İstanbul'un renkli sosyal hayatı daha fazla kalabalıklaştı.

Davetler, açılışlar, renkli etkinlikler, organizasyonlar bugünlerde epey yoğunlaştı. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Rezzan Benardete, kendi zevkini taşıyan mobilya markasıyla işbirliğine gittiği davetini basına kapalı gerçekleştirdi. Davetin en çok dikkat çeken ismi şüphesiz uzun süredir ortalarda görünmeyen Derin Mermerci Aydın oldu. Derin Hanım, her zaman ki zarafetiyle objektiflere poz verdi.

Rezzan Hanım'ı ablası Aylin Saruhan ve babası Adil Benardete bu önemli günde yalnız bırakmamıştı. Ve cemiyet hayatından çok sayıda dostu, Rezzan Benardete'nin heyecanını paylaşmak için oradaydı.

TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut'un kızı Dila Bulut'un da geçtiğimiz akşam bir daveti vardı. Senaristliğini ve yönetmenliğini Dila Bulut'un yaptığı Aries filmi, Türkiye'deki ilk gösteriminde sinema severlerle buluşmuştu. Dila Bulut'un heyecanı gözlerine yansıyordu. Annesi Nilüfer Bulut ise hukuk eğitimini tamamlayan kızı Dila'nın sinemada yol aldığı için gururluydu. Dila'yı tanıyan aile dostları da onunla gurur duyuyordu. Hatta öyle ki çoğu ünlü isim, Dila Bulut'un Uluslararası Film Festivalleri'ne katılacağını düşünüyordu. Yolu açık olsun...

Gelelim haftanın davetine... Uzun süredir beklenilen 'Alice Harikalar Diyarında' müzikali nihayet izleyiciyle buluştu. Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola ve daha birçok değerli oyuncunun yer aldığı gösteriyi, magazin, sanat, cemiyet ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim izledi. Biletler aylar öncesinden tükenmişti. Harika performanslarıyla herkesin kalbini kazanan ünlü oyuncular, gösteri sonrası after partide gönüllerince eğlendi.

Cemiyet hayatından ünlü isimlerin ilgi gösterdiği müzikal, uzun süre devam edecek. Yer bulmak çok zor, biletlerin tükendiği biliniyor. Herkes bir şekilde oyunu görmek istediği için muhtemelen gösteri ilerleyen tarihlerde de sahnelenir. Umarım yolu açık olur...

Herkese iyi hafta sonları...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR