Sömestr demek, öğrenciler ve veliler için kısa bir mola demek... Yoğun ve yorucu geçen dönemin ardından biraz nefes almak isteyen öğrenciler, karnelerini aldıktan sonra 15 günlük bir ara verdiler...

İş ve cemiyet hayatından ünlü isimler, geçtiğimiz günlerde tatil adreslerine ulaşmak üzere Atatürk Havalimanı'nda objektiflere yansıdılar. Herkeste tatlı bir telaş vardı...

Tatilcilerin çoğu kayak için Alpler'i ve Avrupa'nın gözde kayak merkezlerini tercih etti. Emir-Fatoş Sarıgül çifti, Courchevel'de kayak yaparken, Ralf Tezman eşi Sanem Hanım'la her sene olduğu gibi bu sene de Megeve'de tatil yapıyor.

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın tatil tercihi Paris oldu. Kış tatilini çok seven Ümit-Cem Boyner çifti de Alpler'in yolunu tuttu.

Uludağ ve Kartalkaya'da yoğunluk yaşanıyor. İstanbul'a yakın olmasıyla tatilcilerin tercihi olan Uludağ'ın müdavimleri arasında yer alan Gülşah Alkoçlar ile eşi Ender Alkoçlar, otellerinde hem iş hem de tatili bir arada yürütüyor.

Kartalkaya'da her zaman ki gibi kayak tatilcileri için gözde pistler doldu taştı. Atasay Kamer, gün boyu kayak pistinden inmedi. Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Ömer Sarıgül de kayak sonrası kafede yorgunluk attı.

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı ise Almanya yolcusuydu.

Soğuk havayı sevmeyen ve sıcak ülkere giden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ise iki oğlunu Phuket'e götürdü. Ersoy ve oğulları, deniz, güneş ve kum üçlüsünün tadını çıkarıyor.

Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum. Bir hafta daha tatiliniz kaldı.

Tadını çıkarmanız dileğiyle...



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR