Eylül ayı hızlı başlayacak demiştim... Okulların bugün açılmasıyla sonbahar benim için başladı...

Sonbaharın ilk ayında Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul etkinliği dört gün süreyle modaseverlere muhteşem günler yaşattı. Özlem Süer, Raşit Bağzıbağlı, Tuba Ergin ve daha birçok başarılı modacı 2019 İlkbahar-Yaz kreasyonlarını görücüye çıkardı. Profesyonel modellerin podyumda tam bir görsel şölen yaşattığı moda haftasını, sosyete ve iş dünyasından özel misafirler de takip etti.

Nejdet-Emel Ayaydın, Süleyman-Ahu Orakçıoğlu, Tuğçe Eyilik, Begüm Eyilik, Emek Külür, Ayşegül Dinçkök, Hande Sezer Pekcan, Zeynep Mutlu gibi modaseverlerin ilgiyle izlediği moda haftası, renkli defilelerle son buldu...

Moda haftasında Raşit Bağzıbağlı defilesini izleyen bir de dünyaca ünlü bir modacı vardı. Dünyanın tanıdığı modacı Kenzo Takada, Bağzıbağlı'yı defilesini izleyerek kendisine övgü dolu sözler söyledi...

İstanbul, modadan sonra sanata da doymaya hazırlanıyor! Dünyaca ünlü sanatçılar, ressamlar, galeri sahipleri, koleksiyonerlerin İstanbul'a geleceği Contemporary Istanbul 19 Eylül'de Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün ev sahipliğinde başlayacak.

Bu sene 13. kez gerçekleşek olan İstanbul Contemporary Sanat Fuarı, Türkiye galerilerinin yanı sıra Avrupa, Amerika ve Asya’nın en önemli galerilerini, önde gelen sanatçılarını ve koleksiyonerlerini bir araya getirecek.

Türkiye'nin en köklü caz festivali olan Akbank Caz Festivali ise 17 Ekim ile 28 Ekim tarihleri arasında cazseverleri ağırlamaya hazırlanıyor.

İstanbul, bu sonbaharda kültür, sanat ve moda etkinlikleriyle rengarenk festivallere ev sahipliği yapacak.

Tadını çıkarmanız dileğiyle...

İyi haftalar...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR