Herkesin tatil planını ertelediği, nişan ve düğünleri 24 Haziran'dan sonraya bıraktığı, işe gireceklerin 'Seçimden sonra' cevaplarını bitirdiği bir dönemi nihayet geride bıraktık.

Yaklaşık iki aydır ülkemizde stresli bir hava söz konusuydu. Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için herkes 24 Haziran'a odaklanmıştı. Hal böyle olunca tüm planlar o tarihten sonraya ertelenmişti.

24 Haziran'da tüm Türkiye seçime gitti. Tatilde olanlar tatillerini yarıda kesip İstanbul'a döndü. Oy kullanacağı sandığın başına koştu. Vatandaşlık görevini yerine getiren iş ve sosyete dünyasından ünlü isimler, Göcek, Çeşme, Bodrum, Marmaris gibi gözde tatil merkezlerinden oy atacakları okulların yolunu tuttu.

Sonuçlar açıklandıktan sonra ikinci tura kalmayan seçimler sonrası herkes, rutin hayatına geri döndü. Tatilini bir hafta daha erteleyenler vardı onlar da seçim 1. turda bitince direkt tatile çıktı.

Ülkemiz, milletimiz ve geleceğimiz için seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum...

Ve İstanbul özlediği hareketliliğine yavaş yavaş dönmeye başladı.

Konserler, sanat etkinlikleri, davetler hız kazanmaya başlıyor. 11 Temmuz'da dünyaca ünlü Shakira ülkemize geliyor. Ünlü sanatçıların açıkhava konserleri temmuzda başlayacak.

Bodrum seçimden önce kalabalıktı, seçim sonrası kalabalığın daha da artacağına eminim. Yabancı turist sayısı da bu sene diğer senelere nazaran oldukça fazla. Turistik beldelerdeki otellerin doluluk oranı had safhada.

Seçimden sonra tatile çıkan isimlerden ilk aklıma gelenler şöyle: Bülent-Oya Eczacıbaşı çifti Bodrum'daki yazlık evlerinde dinleniyor. İzzet-Yasemin Özilhan çifti, Göcek'ten sonra rotayı Yunan adalarına çevirdi. Hakan Sabancı, Bodrum, ağabeyi Hacı Sabancı sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı ile Cannes'teydi. İmparotor Fatih Terim, eşi Fulya Hanım, kızları, damatları ve torunlarıyla Bodrum'daki yazlık evlerinde tatilde. Mehmet-Melisa Mutlu çifti Bodrum'un eşsiz koylarına demirledikleri teknelerinde vakit geçiriyor.

Sosyetenin ünlü ismi Bettina Machler ile işadamı sevgilisi Sinan Dereli de Bodrum'a demirli lüks teknelerinde tatilin tadını çıkarıyor.

Aysen Sabancı ise her sene olduğu gibi Bodrum Türkbükü'nde spor yaparak günlerini geçiriyor.

Herkes tatile çoktan başladı bile...

İki aydır üzerimizde yaşadığımız stresli hava yerini tatile bıraktı.

Herkese iyi yazlar, iyi tatiller...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR