Türkiye'nin Ege ve Akdeniz kıyıları, tatilcilerle renklenmeye başladı. Mayıs sonu açılan deniz sezonu, Ramazan ayı ile biraz sekteye uğrasa da Bodrum hareketlenmeye başladı.

Sosyete ve iş dünyasından ünlü isimler, Göcek kıyılarına teknelerini demirlemeye başladı. Elif Dürüst, Hacı Sabancı ile sevgilisi Nazlı Kayı, Levent Kızıl ile sevgilisi Seda Koyunsağan, Taha Tatlıcı Bodrum'da sezonu açtı. Sıcaklarda denize girip, teknelerinde güneşlenen tatilciler, Bodrum'un enfes doğasının tadını çıkarıyor.

Göcek'e gelecek olursak, tekne tatilcileri oraya akın etmeye başladı. Tam bir Göcek tutkunu olan Cem Hakko ile Ronit Hakko, yelkenlilerini Göcek'e demirledi. Ahmet Nazif Zorlu ve ailesi de Göcek'teki yazlıklarında ailece yaz sezonunu açtılar. Her sene sevgilisi Ferhat Ferhangil ile Bodrum'a gelen Sevil Sabancı da Göcek'te tatile başladı. İkili, Ramazan Bayramı'nı Bodrum'da geçirecek.

Hem yurtiçi hem de yurtdışında tatil yapan Alara Koçibey'in ise hızına yetişilmiyor. Koçibey, şu sıralar Monako'da keyifli zaman geçiriyor. Bu saydığım isimler, 24 Haziran günü oy verecekleri sandığın başında olacak ve her Türk vatandaşı gibi oy kullanacaklar. Seçimin ardından tatil beldelerinde iğne atsanız yere düşmeyeceğinden eminim.

Emir-Fatoş Sarıgül çiftinin ise yaz aylarına Marmaris'te 'merhaba' diyeceğini öğrendim. Arzu Sabancı ise Aslı Şen ile bu aralar Cannes'i geziyor.

Sosyetenin ünlü isimleri, yaz aylarıyla birlikte rotalarını belirlemeye başladı. Hepsinin tercihi genelde Akdeniz ve Ege kıyıları oldu. Tatilciler, Ramazan Bayramı'ndaki dört günlük zaman diliminde tekneleriyle Ege ve Akdeniz kıyılarını dolaşacaklar.

Güzel bir yaz bizi bekler...

Herkese keyifli yazlar dilerim.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR