Aralık ayına girmiş bulunmaktayız. Bu ayla birlilkte herkesi yeni yıl heyecanı sarmaya başladı.

Yılbaşı partileri, koleksiyon tanıtımları, organizasyonlar, kermesler, renkli etkinlikler aralık ayının vazgeçilmezleri arasında...

Geçtiğimiz günlerde başlayan yılbaşı alışveriş günlerinin ilki, Tohum Otizm Vakfı yararına yapılan alışveriş şenliğiydi. Sosyete ve iş dünyasından kimi arasanız oradaydı. Stantlar gün boyu hiç boş kalmadı. Otizmli çocukların ve ailelerinin eğitimlerine destek olmak, otistik çocukların sosyal hayata karışmasını amaçlayan Tohum Otizm Vakfı, yılbaşı alışveriş şenliğinde stantların kiralarını ve kapı giriş ücretlerini yine otizmli çocukların iyiliği için kullandı. İki gün süren şenlikte, Aylin Tahincioğlu, Şirin Yalçın, Elif Dürüst, Eda Kosif ve Aslı Şen kendi markasıyla gün boyu satış yaptı.

Mücevherden parfüme, ev dekorasyon ürünlerinden kıyafete kadar birbirinden iddialı hediyelikler İstanbullu yardımsever hanımlarla buluştu. En büyük dileğim, bu tarz sosyal sorumluluk projelerine destek olan organizasyonların çoğalması.

Önümüzde koskoca 1 ay var. Bu ayda eminim ki yılbaşı kermeslerinden başımızı kaldıracak vaktimiz olmayacak. Zubizu'nun her yıl düzenlediği yılbaşı alışveriş günlerinin şimdiden çok renkli geçeceğini düşünüyorum. Öte yandan sosyetenin ünlü hanımları, bireysel olarak birden fazla yılbaşı şenliğine ev sahipliği yapacak.

Siz de yeni yılda sevdiklerinize ne hediye alsam diye düşünüyorsanız, genellikle dernekler yararına yapılan alışveriş festivallerini takip edin derim.

İyi hafta sonları...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR