Sosyete alemi son günlerde adeta çalkalanıyor… İftira, itiraf, suçlama, polis araştırması, karşılıklı açıklamalar ve daha neler neler...

Savaşın ilk kıvılcımları sosyal medya üzerinden atıldı... Yıllardır kulaktan kulağa her şey söylenirdi, anlatılırdı herkes ağzı açık dinlerdi ''Olur mu canım?'' falan derler geçerlerdi... Belli ki olmuş bir şeyler...

Kimden mi bahsediyorum? Yıllardır süregelen ego savaşının geldiği nokta mahkemelik oldu! Evet, Gül Gölge Saygı ile Elif Gönlüm'den bahsediyorum...

Birbirlerinin adını duyduklarında bile bulundukları ortamı terk eden, Elif Gönlüm'ün yanında Gül Gölge Saygı'dan bahsederken ya da tam tersi durumda hemen konuyu değiştiren ikili, sonunda mahkemelik oldu. Konuyu hemen özetliyim...




Eski manken ve sunucu Gül Gölge Saygı, yakın arkadaşı Elif Gönlüm'ü savcılığa şikâyet etmiş. Saygı dilekçesinde, kimliği belirsiz kişiler tarafından kurulan internet sitesinde fotoğraflarının kullanılarak "Gül Gölge Saygı 200 liraya eskortluk yapıyor" şeklinde haberlerin yer aldığını belirtmiş.

Anlatılanlar ve ortaya çıkan detaylara göre Saygı, savcılığa verdiği dilekçesinde kendisini Kerem Gönlüm'ün eşi Elif Gönlüm'ün tehdit ettirdiğini ileri sürerek "Telefonuma da hakaret ve tehdit dolu mesajlar atıyor iddiasıyla siteyi de kuran kendisi" diyerek. Elif Gönlüm’ün cep telefonu mesajlarını da delil olarak göstermiş.

Saygı'nın şikâyeti sonrası olayla ilgili soruşturma başlatılmış. Elif Gönlüm'ün bilgisayarında internet siteleri kurduğu, Saygı'nın fotoğraflarını kullanarak hedef gösterdiği konuşulanlar arasında.

Soruşturma sonunda Saygı'ya hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle milli basketbolcu Kerem Gönlüm'ün eşi Elif Gönlüm hakkında tutanak tutulmuş... Konuşulanlar, Gönlüm'ün "hakaret ve tehdit" suçlarından yargılanacağı belirtiliyor. Dava, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Vaziyet böyle... Taraflar mahkeme yoluna gitti ve en iyi kararı Türk adaleti verecek. Gül Gölge Saygı ve Elif Gönlüm'ün yıllardır neden bu şekilde aralarının açık olduğunu herkes biliyor. Bir de burada zikretmeye gerek yok... Sosyal medyadan paylaşımlarına devam eden Gül Gölge Saygı, ''Herkesin bir düşmanı olabilir. Ancak düşmanın da kalitelisi ve şereflisi gerek. En büyük şanssızlıklardan biri kalite ve şereften yoksun düşmana sahip olmaktır'' diyerek imalı bir söz yayınladı.

Basında hakkında çıkan haberle ilgili Elif Gönlüm de kamuoyuna duyuru yaptı.

İşte size Elif Gönlüm'ün açıklaması…


Olayları, yaşananları tarafsız bir şekilde anlattım. Tabii ki ikili arasında bilmediğimiz daha bir sürü olaylar yaşanmıştır.

Ben de herkes gibi bu konunun nereye gideceğini merakla bekliyorum.

İyi haftalar...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR