Size güzel bir yeni yıl yazısı yazmak isterdim ancak dün akşam İstanbul Ortaköy'deki Türkiye'nin hatta dünyanın gözde eğlence kulübü Reina'da yaşanan terör saldırısı hepimizi derinden yaraladı.

İstanbul'un göbeğinde eğlence turizminin gözbebeği olan ünlü gece kulübünde insanlarımızın uzun namlulu otomatik silahla taranması hepimizin kanını dondurdu diyebilirim.

2016 defterini kapatıp, 2017'ye büyük umutlarla girmiştik.

Ülkemiz adına 2016 yılı pek de güzel geçmedi. Yaşanan terör olayları ve sonucunda verdiğimiz şehitlerin acısını hala yüreğimizde taşıyorken dün gece yaşanan terör olayıyla birlikte 2017 için yeşeren umutlarımız ve sevinçlerimiz kursağımızda kaldı.

Yaşanan kahpe terör saldırısında 39 canımızı kaybettik 65 vatandaşımız da şu an hastanede tedavi görüyor. Bu kadar kötü, can yakan olaylar yaşıyorken milletçe umudumuzu kaybetmeyeceğimize dimdik ayakta duracağımıza inanıyorum.

Dün gece yeni yıl coşkusu Uludağ'da çok güzel başlamıştı. Her yıl gelenekselleşen nar kırma partisini Ender-Gülşah Alkoçlar kızları Aslışah Alkoçlar'la birlikte sahibi oldukları otelin önünde gerçekleştirdiler. Yeni yılda bolluk bereket yaşamak için nar kırıp karda eğlendiler. Ancak İstanbul'dan gece gelen acı haberle, Alkoçlar Ailesi'nin üyeleri de eğlenceyi yarıda keserek odalarına çekildi.

Terör olaylarından etkilenen İstanbul'un gece hayatı da çok renkli değildi. Sosyete genelde ev partilerinde bir araya geldi. Yemekler yendi, şarkılar söylendi. Yasemin-Dikran Masis, Sinan-Melda Kosif, Şule Argüder ve eşi Özalp Argüder, Metin-Aslı Şen, Suzan Şen ile sevgilisi Nail Yiğittaş ve daha birçok ünlü isim, 2017'ye evlerinde 'merhaba' dedi. Yeni yıla mutlulukla umutlarla girildi. Ancak saatler 01.15'i gösterdiğinde hepimizin yüreğini karartan o kahpe terör saldırısı haberi evlerimizi, canlarımızı yaktı.

Umarım bu son olur.. 2017'ye kötü başladık ama kötü günlerle devam etmeyiz.

2017'de umutlarımız, sevinçlerimiz bol olsun. Güzel, güneşli, barış ve sevgi dolu sabahlara uyanalım...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR