Aralık ayına girmemize az bir zaman kala, sosyete ve iş dünyasını da tatlı bir telaş sardı.

Davetler, düğünler, organizasyonlar derken yoğun bir kasım ayını geride bırakıyoruz. Sosyetede güzel haberler gelmeye devam ederken, Ömer Taviloğlu ile Hande Çokrak'ın New York'taki sürpriz evliliği herkesi mutlu etti.

Geçtiğimiz haftalarda yoğunlaşan davetler, her zaman ki hızıyla devam ediyor.

Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ile hayat arkadaşı Ronit Gülcan, geçtiğimiz günlerde dünyanın en etkili gösterisi Fuerza Bruta'ya ev sahipliği yaptı. Bu akşam yine Cem Hakko, VIP davetiyle Bruta gösterisini iş dünyasıyla buluşturacak.

25. sanat yılını kutlayan EKAV da geçtiğimiz günlerde özel bir sergiyle sanatseverleri ağırladı. Sanata gönül veren iş ve sosyete dünyasından ünlü isimler, 25/25 isimli sergide 25 değerli sanatçının eserlerini görme imkanına sahip oldu.

27 Kasım Pazar günü sosyete ve iş dünyasının katılacağı bir düğün var. Genç iş kadını Pelin Akın ile nişanlısı Baver Özalp, Raffles Otel'de dünya evine girecek. Düğünü için iki ayrı gelinlik diktiren Pelin Hanım, gelinlik provalarını ve heyecanını sosyal medyadan takipçileriyle paylaşıyor.

Düğünden sonra çiçeği burnunda evli çift, Cape Town'da arkadaşları için özel bir davet verecek.

Yılbaşı alışveriş şenliklerinin başladığı bugünlerde Bubago'nun alışveriş etkinliği oldukça renkli geçti. Dünyaca ünlü markaları indirimli alma şansı yakalayan ünlü isimler, sevdiklerine yeni yıl hediyeleri aldılar.

29 Kasım Salı günü de Tohum Otizm Vakfı'nın gelenekselleşen yılbaşı alışverişi olacak. Yardımseverler, stantlardan alışveriş yaparak Otizm'li çocuklara yardım etmenin mutluluğunu yaşayacak.

Önümüzdeki ay bu tarz yardım etkinliklerine sıkça rastlayacağız.

Aralık ayı, yeni yıl heyecanıyla geçiyor olacak...

Her gününüzün aynı heyecanda ve güzellikte geçmesi dileğiyle...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR