Sosyetenin gözde hanımlarından Tuğçe Eyilik'le boşandığı eşi Bülent Çavuşoğlu arasında sular durulmuyor! Eyilik, eski eşi Bülent Çavuşoğlu'na kendisini Süperstar Ajda Pekkan'la aldatıyor gerekçesiyle boşanma davası açmıştı. Yıllar süren hukuk mücadelesinin ardından çift, yollarını ayırmıştı. İşin ilginç yanı, Bülent Bey'in Tuğçe Eyilik'le boşanmasında etkili olduğu söylenen Ajda Pekkan'dan sonra Pekkan'ın işine son verdiği asistanı Etel Sason da hikayeye dahil oldu. İnternette ve bazı gazetelerde çıkan haberlerde, Bülent Bey ve Etel Hanım'ın yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. Hatta öyle ki; Bülent Çavuşoğlu oğlu Efe Paşa'yı yeni sevgilisi Etel Sason'la bile tanıştırdı. Yaz aylarında Bodrum ve Marmaris'te baş başa kalmayı tercih eden ikili, ilişkilerini gözden ırak yaşıyormuş. Hatta yaz aylarında Tuğçe Eyilik'in teknede bir komşusu olduğu söylenen beyefendiyle görüntülenmesi, hakkında aşk haberleri çıkmasına neden olmuştu. Bu durumdan istifa eden Bülent Çavuşoğlu da eski eşi hakkında çıkan aşk haberlerini ve fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunup oğlunun velayetini almak için uğraşıyormuş.




Aşk hikayesinin kahramanlarıyla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde romantik dakikalar yaşayan ikili, sosyal medya hesaplarından kadehlerini tokuşturdukları fotoğrafları paylaşarak herkese nispet yaptılar. Sason sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafın altına "Bazıları kaliteyle yaşar hayatı, bazılarıysa dibe vurur" yazarak, Çavuşoğlu da altına yaptığı "Dibe vurmamışlara" diye yazdı.




Ajda Pekkan'la başlayan ihanet öyküsünün eski asistanı Etel Sason'un da dahil olmasıyla, bu iş içinden çıkılamayacak bir hal alacak gibi duruyor. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak?






YİNE YENİ YENİDEN HT KULÜP FARKIYLA YAYINDAYIZ






Cemiyet haberciliğini farklı bir bakış açısıyla yeniden yorumlayan, yazılmayanı yazan, moda, kültür ve sanat haberleriyle rakiplerinden önde giden HT KULÜP, yeni yayın dönemine bomba gibi başladı. Özel röportajlar, ses getirecek özel haberler, muhteşem davetlerle yenilenen sitemizle sizlerleyiz. Fotoğraf kalitesi, özgün haber anlayışı, iş, siyaset, sanat ve cemiyet hayatının nabzını elinden tutan ilk ve tek haber portalımızla; yayınlarımıza siz değerli okuyucularımızın büyük desteğiyle devam edeceğiz. HT KULÜP, bizim değil sizlerin, hepimizin haber portalı... Yenilenen ve daha güçlenen htkulup.com hepimize hayırlı olsun.






İyi haftalar...















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR