Nihayet bahar geldi! Soğuk ve kapalı kış günlerini geride bıraktığımız bugünlerde bahar iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı.

Baharla birlikte güneşin yüzünü iyice göstermesiyle İstanbul'un sosyal hayatı da iyice renklendi.

Gündüzleri ayrı bir yoğunluk yaşanırken, akşam düzenlenen davetler de sosyete ve iş dünyasından ünlü isimlerin akınına uğruyor.

Malum, bahar demek İstanbul için sosyallik demek.. Günler uzadıkça herkesi ayrı bir heyecan kaplıyor. Dolayısıyla bahar davetleri de hız kazanıyor. Moda markalarının birbiri ardına yeni koleksiyonlarını tanıttığı davetler, ürün lansmanları, açılışlar ve sanat davetleri bahar aylarında daha da artıyor.

Buna en güzel örnek başarılı işkadını Arzu Sabancı'nın Nişantaşı mağazasındaki koleksiyon tanıtımı oldu. Ünlü İtalyan moda markası Pinko için özel bir koleksiyon hazırlayan Sabancı, kendi zevkinin ürünü olan kıyafetleri sosyeteden ünlü isimlere tanıttı. Mağazasına gelen misafirlerini kendi kreasyonundan bir elbiseyle karşılayan Arzu Hanım, geçtiğimiz hafta Roma'da yeni koleksiyonunu tanıtmıştı. İstanbul'daki koleksiyon davetinde, kendi koleksiyonuna modellik yapan Sabancı'yı gören herkes bayıldı.

Önceki akşam Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'nin Raffles Otel'de özel bir yardım gecesi vardı. Görme engelli miniklerden oluşan bir koro sahneye çıktı ardından sevilen sanatçı Sıla şarkılarını görme engelli çocuklar için söyledi.

Bu hafta için yapılan yardım etkinliklerinin bir diğeri de Başarım Sensin Derneği'nin saygıdeğer üyelerinin ünlü komedyen Cem Yılmaz'ı Boğaziçi Üniversitesi'nden öğrencilerle buluşturmasıydı. Cem Yılmaz'ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşiden elde edilen gelir, maddi anlamda yetersiz olan üniversite öğrencilerine burs sağlamak için kullanıldı.

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği'nin üyeleri de yapımına başlanılan Bağcılar'daki 'Haypader Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaası için öğle yemeği düzenledi. Yardımsever hanımların akın ettiği öğle yemeğinde renkli bir defile de gerçekleşti.

Bir hafta içinde bu kadar yoğun davetlerin yaşanmasıyla birlikte bende 'Hoşgeldin bahar' demek istiyorum...



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR