Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz… Hemen hergün yüreğimizi acıtan şehitlerimizin yasını tutamadan art arda patlayan bombalar onlarca masum insanımızı katletti.




Terör artık evrensel bir hal almış boyutta insanın dini, ırkı,mezhebi ne olursa olsun hangi coğrafyada yaşanırsa yaşansın terörü lanetliyoruz.




İnsanları, insanlığı öldürerek bizleri hayattan soğutacağını evlerimze kapanacağımızı sosyal hayat aktivitelerimize son vereceğimizi sanıyorlarsa 'Biz Türkler' gülüp geçeriz.. Son haftalarda ülkemizde yaşanan terör olayları Avrupa'da ve Dünya'da olduğu gibi bizleride çok derinden sarstı. Sosyal hayat neredeyse durma noktasına geldi ancak yavaş yavaş normale dönüyoruz.Yaşadığımız acı olaylara ulusca göğüs geriyoruz..




Bütün bu olumsuzluklar ve acılara rağmen insanın içini ısıtan, yaşama sevinci veren ve en önemlisi ülkemizde 'güzel' şeylerde oluyor dedirten bir çok etkinlik gerçekleştiriliyodur. Buların en başında cemiyet hayatının bi çok önemli ismin bir araya gelerek kurduğu Heyet Paylaşım ve Dayanaşıma Derneği'nin faaliyetleri... Bağcılar'da engelli çocuklar için yapılan Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu hanımefendi’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Temel atma törenine minik kardeşlerimizde katılmışlardı, inanın gözlerinin içi gülüyor bizlere sahip çıkan bize destek veren geleceğimize ayna tutan bu insanlara gözleriyle teşekkür ediyorlardı. İnsan böyle güzel şeyler gördükçe duygulanmamak elde değil... Emeği geçen, derneğin kurulmasında ,yaşatılmasında, projelerin hayata geçirilmesinde destek olan herkese binlerce teşekkürler…




Ülkemizde özellikle çocuklar için çalışmalar yapan projeler üreten elbette sadece Hayat Paylaşım Derneği değil. Epos 7, Koruncuk Vakfı, Mikader, Parıltı Derneği, Aralık Derneği, Açık Kapı Derneği, Başarım Sensin Derneği, Bir Dilek Tut Derneği, Erdoder, Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği ve daha ismini hatırlamadığım bir çok dernek ve kuruluş yaptıkları çalışmalarla ülkemize çocuklarımıza geleceğimize çok büyük katkılar sağlamaktadırlar.




Her kim ki, her hangi kuruluş veya dernek güzel ülkemiz için taşın altına eline sokuyor, hepsine gönülden teşekkürler.. Unutmamalıyız ki 'Hayat' gerçektende 'paylaşınca' çookk güzel…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR