Mutluluk kimi zaman yanı başımızda kimi zaman da uzak diyarlardadır...

İş ve sosyete dünyasının ünlü temsilcileri de aşkın kapısını yurtdışında araladı. Kimi sevgilisini Amerika'dan buldu kimi eşiyle yurtdışında tanışıp evlendi.

Ama hepsinin ortak özelliği; aşkın ne ırk, ne din, ne de dil farkı gözettiği... Kalplerinin seslerini dinleyerek yabancı uyruklu kişilerle aşk yaşamaya başlayan ünlü isimler, yıllardır prensleri ya da prensesleriyle mutluluğu bir ömür sürüyorlar.

Sosyetede yabancı damat ve yabancı gelinler çok moda. Heves Ekinci'nin kızı Duçem Trigano, Club Med'in veliahtı Jeremie Trigano ile 2007'de İtalya'da evlenmişti. 650 kişinin katıldığı düğün töreniyle mutluluğa evet diyen Duçem Hanım, aradığı prensi Paris'te buldu.

Firari işadamı Cem Uzan da Alara Koçibey'den boşandıktan sonra mutluluğu Fransız aşkı Fanny Blanchelande'de buldu. Mutluluğu bulur bulmaz hemen nikah masasına oturan Uzan, Fransa'da kaçak olarak yaşamaya devam ediyor.

İspanyol kulübü Valencia'nın yöneticilerinden Tarsilo Piles'in oğlu Javier Piles'le evlenen Hilal Kosif de mutluluğu yurtdışında bulan isimlerden. Geçtiğimiz ay oğlu Carlos'u kucağına alan Hilal Kosif Piles, İspanyol eşiyle çok mutlu.

Yıllardan beri hayat arkadaşlığına devam eden Ender Mermerci ile Hollandalı avukat sevgilisi Herman Von Alkamade, adeta birbirleri için yaratılmışlar.

Ünal Aysal da Yunan eşi Fani Aysal'la Atina'da tanışmıştı. 2012'de New York'ta gizlice evlenen Aysal çiftinin bu aralar boşanacağı konuşulsa da henüz tarafların doğruladığı bir şey yok ortada.

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, 13 yıllık eşi Mehmet Günyeli'den boşandıktan sonra UPS Türkiye Genel Müdürü Michael Harrell ile aşk yaşamaya başladı. Amerikalı Harrel ile gayet mutlu bir birlikteliği olan Alaton, bir röportajında ''Aşk sayesinde bu kadar coşkuluyum'' açıklamasını yapmıştı.

Dünya devi Faber-Castell'in veliahdı Kont Charles von Faber-Castell ile evlenerek Almanya'ya yerleşen Melissa von Faber Castell, yabancı damat modasına uydu. Melissa Hanım, bugünlerde oğlunu kucağına almaya hazırlanıyor.

Mutluluk herkese göre farklı bir kavramdır. Ancak konu aşk olunca akan sular duruyor. Kimi yaşadığı ülkeyi terk edip Türkiye'ye geliyor kimisi de aşkı uğruna yaşadığı toprakları bırakıp aşkının yanına koşuyor.

Dedim ya herkesin mutluluk reçetesi farklı...

Kalbinizin prens ya da prensesini bulup, bir ömür mutlu olmanız dileğiyle...



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR